LJUBAVNI HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA za DECEMBAR! Nekoga će iznenaditi POZIV BIVŠE LJUBAVI, a netko će prihvatiti da NIJE VOLJEN i KRENUTI DALJE…

LJUBAVNI HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA za DECEMBAR! Nekoga će iznenaditi POZIV BIVŠE LJUBAVI, a netko će prihvatiti da NIJE VOLJEN i KRENUTI DALJE…

16 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni horoskop ciganskim kartama za Decembar: Imat ćete poriv da se izrazite kako se iskreno osjećate prema posljednjoj osobi u vašem životu. Imate sklonost skrivanju svojih stvarnih emocija, ali ćete željeti reći kako jest, a to bi moglo učvrstiti i ojačati trenutnu vezu. Ali budite oprezni i izaberite pravi trenutak. Moguće je da se vaša voljena osoba preispituje i da trrenutno traži svoje mjesto u vašoj vezi. Stoga, može biti dvosjekli mač. Možda ćete učvrstiti svoju vezu, a možda čujete ono što ni u kojem slučaju ne želite čuti. Moguće je da ćete shvatiti da niste više voljeni i krenuti tražiti svoju sreću dalje pod Suncem.

 

 

BIK

Iako se možda ne osjećate toliko fizički privučeni svojim ljubavnim interesom kao inače, vjerojatno ćete nekako ojačati međusobnu vezu i potaknuti vas da obnovite osjećaj predanosti. Osjećat ćete se iznimno blisko na emocionalnoj razini, i zbog toga ćete otkriti da postajete prirodno bliži na drugim razinama; stoga, neka vas ova privremena faza ne brine.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Promotrite svoje najosobnije odnose i otkrijte svoje motive za pokretanje svakog od njih. Ako u svom srcu znate da niste bili vjerni svom dubljem ja, onda je vrijeme za neku stvarnu misao. Ili popravite ravnotežu ili odlučite prekinuti partnerstvo.

 

 

RAK

Odvojite vrijeme da stupite u kontakt sa svojim dubljim osjećajima u vezi s vašim najosobnijim odnosom. Ako imate određene probleme o kojima je potrebno razgovarati, učinite to dok ste u mogućnosti nadoknaditi sve poteškoće s određenim stupnjem šarma. Iznad svega budite iskreni i razmislite o tome brinete li oboje o potrebama jedno drugoga ili isključivo o svojim potrebama. Ako budete iskreni, vaš će se odnos uvelike poboljšati!

 

 

LAV

Iskoristite svoj urođeni šarm i svoje najzahvalnije ponašanje kako biste partnera (sadašnjeg ili budućeg) zavrtili oko malog prsta. Ovo je jedno vrijeme kada vam pravi osmijeh može donijeti sve što želite, a prave riječi mogu vam donijeti još više. Svakako vrijedi uključiti šarm, jer ćete biti uspješni na načine koje niste mogli predvidjeti!

 

 

DJEVICA

Mjesečna energija uvelike je povezana s potrebama i vas i vašeg partnera.  Osjećat ćete se kao da razgovarate o onome što želite na svim razinama, od fizičke do metafizičke. Ako već imate dobar odnos, onda ćete se zabaviti; ako ne, onda možda imate nekoliko stvari za raspraviti, i što prije, to bolje!

VAGA

Mala napetost će doći između vas i vašeg partnera, ali iskreno, to nije ništa s čime se ne možete lako nositi. Sve što trebate učiniti je zapitati se dobivate li dovoljno zadovoljstva od veze, a zatim biti potpuno iskren prema sebi, ali i prema svom partneru. Možda ćete se kasnije puno zbližiti jedno s drugim!

 

 

ŠKORPIJA

Iako nikada ne možete previše pričati, vi i vaš dragi možda ste umorni od raspravljanja o unutarnjem i izvan vašeg ljubavnog života. To bi vas moglo samo potaknuti da umjesto toga ponovno zapalite plamen i pokušate ponovno zapaliti ljubav koju ste oboje osjećali jedno prema drugome na početku. Imate tehnologiju i opremu – sve što trebate učiniti je uživati ​​i biti sretni!

 

 

STRIJELAC

Otvorit ćete se prema osobi kojoj ste bili divlje privučeni, ali ste se do danas previše bojali da joj priđete. Iako vam srce može kucati malo brže nego inače, možda ćete također otkriti da ovaj put niste previše sramežljivi reći što trebate reći ili učiniti ono što trebate učiniti. Samo naprijed!

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Možda ćete primijetiti da ćete imati više uspjeha u ulozima za izlaske ako na večernjem okupljanju ne nosite previše blistavu odjeću ili previše zlata. Budite skromniji u svom imidžu i načinu izražavanja. Mnogo ćete više impresionirati sve prave ljude ako znate o čemu pričate. Ali, ono što će vas najviše iznenaditi ovog mjeseca je poziv bivše ljubavi, zapravo dva poziva, jer ćete prvi poziv od uzbuđenja i razmišljanja što učiniti, propustiti. I sami znate da vam velik dio srca i dalje kuca samo za bivšeg, stoga, nemate što za izgubiti, zar ne!?

 

 

VODOLIJA

Nećete se imati na što požaliti. Vaš ljubavni život bit će stabilniji nego ikad, ali mogli bi biti neki zategnuti obiteljski odnosi. Moguće da će vam se netko od bližnjih petljati u vezu. Također i pripadnici ovog znaka koji nisu u vezi vrlo lako da će pronaći osobu sa kojom će poželjeti više od dugih razgovora i poruka

 

 

RIBE

One posebne kvalitete koje jednostavno volite istraživati ​​i zadirkivati ​​u areni vaših bliskih osobnih odnosa posebno su očite upravo sada. Izuzetno ste privlačni drugima i možete se naći u centru pažnje više puta. Ako imate osobu koju želite impresionirati, uključite svoj najbolji osmijeh i gledajte kako se tope.