Za OVA 2 zodijaka DECEMBAR je spremio RAZOČARANJE, IZDAJU i vrlo STRESNE TRENUTKE!

Za OVA 2 zodijaka DECEMBAR je spremio RAZOČARANJE, IZDAJU i vrlo STRESNE TRENUTKE!

November 16, 2023 0 By Admin

BLIZANCI

Nažalost za pripadnike vašeg znaka nemamo lijepe vijesti što se tiče za mjesec Decembar. Ovaj mjesec donijet će vam neke teške trenutke koje bi vam mogle donijeti puno tuge, brige, a i razočaranja.

Nažalost ovaj zodijak nije pod zaštitom zvijezda kada je riječ o poslovnom životu. Mnogi pripadnici ovog znaka imat će velike poslovne probleme koji će na kraju rezultirati prekidom radnog odnosa, odnosno otkazom.

Posao je neophodan za život, odnosno financijska sredstva, posebno za one kojima je to jedino primanje koje imaju u samostalnom životu ili obiteljskom.

Ovo će biti jedan težak period za pripadnike ovog znaka zodijaka. Sreća zvijezda neće biti na vašoj strani. Život je prepun neočekivanih situacija, a nažalost, sada je došao red i na ovaj znak zodijaka. Kako se vi odlikujete snagom, voljom i upornošću, ipak ćete se na kraju uspjeti već vrlo brzo izboriti za neko odgovarajuće riješenje.

Niste od onih koji će očajavati nad svojim problemom i ništa ne poduzeti da se nastali problem riješi. Vi ste snalažljivi i nema sumnje da se nećete uspjeti izvući iz teške situacije.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vrijedni ste i predani poslu. Možda su zvijezde za vas namjenile nešto puno bolje. Možda iz svega ovoga izađete kao pobjednik kojemu će se na kraju otvoriti puno bolja prilika.

DJEVICA

Kada je vaš znak zodijaka u pitanju, nažalost zvijezde vam ne donose ni malo dobre vijesti i prognoze. Mnogi pripadnici ovog znaka u tekućem mjesecu doživjet će razočaranje, brige, a i probleme. Najveće brige i probleme zvijezde vam prognoziraju kada je riječ o vašem ljubavnom životu. Ljubav nije pod zaštitom zvijezda, a to je posebno izraženo za naredni tekući period vremena pred nama.

Mnogi pripadnici ovog znaka doživjet će razočaranje od voljene osobe. Neke istine će saznati na veoma loš i bolan način. Preko nekih stvari koje će učiniti vaša voljena osoba jednostavno nećete moći prijeći.

Postupci vašeg partnera će vas duboko povrijediti i razočarati. Prognoze su da će mnoge veze završiti prekidom ljubavnog odnosa. Oni koji ipak uspiju oprostiti i ostati u vezi i uz partnera, više neće imati skladne odnose, a povjerenje će biti jako teško povratiti ili čak možda i nemoguće.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kada je riječ o pripadnicima ovog znaka koji nisu u ljubavnoj vezi, ni za njih zvijezde ne donose dobre vijesti. Slobodni pripadnici će pokušati obnoviti stare, odnosno bivše veze i vratiti se bivšem partneru. No te veze su odavno osuđene na propast i bez obzira na novi pokušaj, veliki broj tih veza ipak neće uspjeti.