Žena ženi da je iskreni i pravi prijatelj!? Ma dajte molim vas…!

Žena ženi da je iskreni i pravi prijatelj!? Ma dajte molim vas…!

18 lipnja, 2020 0 By Admin

Može li žena ženi biti prijatelj!? Vječna tema. Na milione različitih mišljena, stavova, teorija. Možda ni jedna od tih teorija nije ni potpuno točna, a isto tako ni potpuno netočna…

 

Mnogi ljudi će reći nikada dvije žene ne mogu biti prave i iskrene prijateljice. Oni drugi će reći da mogu, navodeći pri tome svoje situacije i svoja iskustva. Ono što je činjenica, je da ne postoji veća ljubomora nego što ju jedna žena može imati. Kad se kaže riječ “ljubomora”, prvo što će ljudima pasti na pamet je ljubomora žene na muškarca ili obrnuto.

Ovaj put nije riječ o toj vrsti ljubomore.

Nema veće ljubomore od one koju jedna žena može osjećati prema drugog ženi. Nekad zbog muškarca, nekad jer smatra da je puno ljepša od nje. Nekad jer nema određene stvari koje ta druga žena ima. Nekad jer ima skladniju vezu/brak nego ona ili ima veću slobodu kretanja i zanimljiviji život. Nekad jer je ta žena puno atraktivnija, popularnija i zanimljivija od nje. Nekad je je ona visoka i vitka, a vi niste. Nekad, ništa od toga, nego se jednostavno osjeća ugrožena pored te žene.

Nekad jednostavno samo zato, što već na sam spomen te žene, nervi podivljaju. Njena pojava izazove još burnije stanje u nama, ali se druže i dalje i ispijaju kavicu zajedno. Sve rečeno je većini vrlo dobro poznati, kao što se većina, ako ne u svemu, ali se barem u jednom dijelu prepoznala.

Nema tog muškarca koji može uočiti na jednoj ženi, ono što žena na drugoj ženi uoči. Nema ga!

Zato što žena pazi na svaki detalj, pogotovo kada je u pitanju druga žena. Muškarci se sa takvim “sitnicama” ne zamaraju i ne opterećuju niti ih pripmijećuju.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2