Naizgled iste slike, ali se razlikuju. Koliko ste razlika pronašli?

6 srpnja, 2020 0 By Admin

Donosim vam novu igru koju do sada još nismo imali. Možda će biti zanimljivija nego one koje vam često pripremam. U nastavku ću vam objasniti i kakvu…

 

Pripremila sam vam sasvim nešto novo i drugačije što do sada još nismo imali. Neprestano smišljam što da vam pripremim, jer jako volite riješavat razne zabavne igre. Objasnit ću vam što sam priremila i što je vaš zadatak da bi točno riješili ovu igru i došli do riješenja.

Pripremila sam vam igru koju bi mogli nazvati “pronađi razlike”. Vaš zadatak je da pronađete te razlike.

Uzela sam potupuno dvije iste slike. Na prvi pogled one će vama izgledati potpuno iste. Ali nisu iste jer će se razlikovati u par sitnih detalja. Uzmite malo svog slobodno vremena i pokušajte naći tih nekoliko razlika. Dobro promotrite slike. Obratite pažnju na sitne detalje i pokušajte naći te detalje koje razlikuju sliku jednu od druge.

Ovdje ne treba znanje, treba samo dobra koncentracija i dobro zapažanje. Treba i malo vremena da bi pronašli razlike. Vrlo je zanimljivo. Zaista nije preteško, jer detalji koje sam sakrila nisu neki koje ćete baš teško uočiti. Vjerujem da ćete svi u tome uspjeti ako se samo malo potrudite.

 

Nastavak na idućoj strani…

Stranice: 1 2