HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA za DECEMBAR! Nadasve zanimljiv i uzbudljiv mjesec je pred OVIM znacima i strahovite životne promjene!

HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA za DECEMBAR! Nadasve zanimljiv i uzbudljiv mjesec je pred OVIM znacima i strahovite životne promjene!

16 studenoga, 2023 0 By Admin

Nadasve zanimljiv i uzbudljiv mjesec je pred OVIM znacima i strahovite životne promjene! Evo tko će se obogatiti, promijeniti okruženje, posao, pronaći ljubav života…

OVAN

Horoskop ciganskim kartama za Decembar: Bliski prijatelj ili vaš partner mogao bi vam predložiti improvizirano putovanje i možda ćete odlučiti otići. Nemirni ste za avanturu. Možda ste razmatrali nekoliko opcija, ali ideja vašeg prijatelja čini se najprivlačnijom. Ako je ovo putovanje u stranu zemlju, možda biste željeli učiti jezik. Iznenadit ćete se koliko brzo možete naučiti.

 

BIK

Neočekivana svota novca mogla bi izazvati kaos u vašem domu, ali to je uzbudljiva vijest! Možda vam to omogućuje da napravite neke potrebne promjene ili kupite novu opremu, namještaj ili uređaje. Nazovite neke prijatelje i recite im dobre vijesti. Možda biste željeli organizirati proslavu!

 

 

BLIZANCI

Informacije koje ste primili bi vam mogle omogućiti promjenu posla, prebivališta ili barem načina na koji razmišljate ili djelujete. Možda ćete se osjećati nervozno zbog tih mogućnosti. Nemojte se bojati ići s tokom i napraviti promjene. Ovo je samo jedna prepreka u vašem osobnom razvoju.

 

 

RAK

Povećanje vaših tehničkih vještina moglo bi vam donijeti novi posao ili povećanje prihoda. Možda ste se u posljednje vrijeme osjećali pomalo nervozno i ​​pod stresom, ali ovo bi se sada trebalo izbalansirati. Osjećate se usredotočeno i pažljivo ciljate prema svojim ciljevima. Uspjet ćeš ako nastaviš takvim kakav jesi.

 

 

LAV

Ako niste romantično povezani, očekujte da će se taj status promijeniti. Mogli biste upoznati više od jedne privlačne osobe! Nova osoba bi mogla doći u vaš život ili bi vam se stari prijatelj odjednom mogao učiniti privlačnijim nego što ste mislili. Ako ste uključeni, očekujte da će se energija oko vašeg partnera promijeniti. On ili ona može izgledati sretnije, smiješnije, jače, toliko da se iznova zaljubite.

 

 

DJEVICA

Idealizam i neka intrigantna mistična otkrića mogli bi vas natjerati da poželite širiti svoje ideje. Možda biste željeli pozvati neke prijatelje na razgovor. Većinom će ljude zanimati sve što kažete. Ne forsirajte problem onima koji sumnjaju. Morat će se sami odlučiti i to će učiniti u svoje vrijeme.

VAGA

Nade i ciljevi grupe s kojom ste povezani inspiriraju vas. Možda ćete se osobno žrtvovati kako biste osigurali njihov uspjeh. Ove žrtve su privremene, jer ćete dijeliti sreću grupe. Osobni uspjeh također je u zvijezdama, ali može zahtijevati ometajuću promjenu. Idite s tokom i ne dopustite da vas sumnja u sebe sputava.

 

 

ŠKORPIJA

Iznenadni, neočekivani uspjeh mogao bi rezultirati jednako neočekivanim povećanjem. Prijatelji su vas možda uputili u smjeru koji vas je doveo na pravo mjesto u pravo vrijeme. Nemojte se iznenaditi ako vas to katapultira u sasvim druge životne okolnosti. Iskoristite ovu pauzu na najbolji način. Ne odmarajte se na lovorikama jer bi vaš uspjeh mogao nestati jednako brzo kao što je došao.

 

 

STRIJELAC

Navala optimizma i entuzijazma mogla bi vas potaknuti u pozitivnije stanje uma i mogli biste postići čuda. Vaše okolnosti mogu se okrenuti naglavačke. Potez je moguć, kao i promjena u vašem poslu. Ne hvataj se za obalu – teci strujom. Uspjeh i sreća su na putu sve dok im dopustite!

 

 

JARAC

Iznenadni uvidi i otkrića mogli bi vam omogućiti neke dugo željene promjene. Sretan prekid mogao bi vam donijeti neočekivanu svotu novca. Neobični snovi mogli bi vas zabaviti tijekom noći. Pratite ih jer mogu sadržavati poruke koje vam mogu pomoći da postignete što god želite. Ovo su dani sretnih događaja i ugodnih iznenađenja.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Stari prijatelj kojeg dugo niste vidjeli mogao bi se iznenada ponovno pojaviti. Iznenadit ćete se postignućima ove osobe. Ovaj susret ili okolnosti koje ga okružuju mogle bi za vas označiti prekretnicu. Možda vas ta osoba inspirira ili ljudi koje upoznajete kroz nju ili nju čine razliku za vas. Ovo će biti čudni, značajani dani. Iskoristite to maksimalno!

 

 

RIBE

Mogla bi se dogoditi iznenadna, ali sretna promjena okolnosti posla. Možda ćete iznenada biti unaprijeđeni ili premješteni. Možda vam na putu dođe važna informacija koja vodi napredovanju. Tehnologija i razmjena podataka također mogu igrati ulogu u događajima. Prijatelji ili kolege mogu biti uključeni. Kako god pogledali, ovo bi mogao biti povoljan mjesec.