LJUBAVNI MJESEČNI HOROSKOP za DECEMBAR! Ako ste rođeni u OVA 3 znaka Decembar će vam biti ČAROBAN, ali jednom zodijaku će SRCE biti SLOMLJENO…

LJUBAVNI MJESEČNI HOROSKOP za DECEMBAR! Ako ste rođeni u OVA 3 znaka Decembar će vam biti ČAROBAN, ali jednom zodijaku će SRCE biti SLOMLJENO…

16 studenoga, 2023 0 By Admin

OVAN

Ljubavni mjesečni horoskop za Decembar: Ponekad su poteškoće koje se javljaju u odnosima koje kasnije dovode do većeg razumijevanja i dubine komunikacije između dvoje ljudi. Upravo sada, mnogi nepriznati osjećaji koji su izazivali nepotrebnu napetost između vas i vašeg partnera (sadašnji ili budući) vjerojatno će isplivati ​​na površinu. Ako ih možete riješiti s duhom povjerenja, tada ćete možda smatrati da je vaš odnos znatno ojačan.

 

 

BIK

Tijek događaja može imati duboko pozitivan učinak na vas. Iako ste u posljednje vrijeme možda trčali prilično visoko, možda ćete biti prisiljeni usporiti i razmisliti kamo zapravo ide veza s kojom ste zaručeni i koji su vaši motivi za sudjelovanje. Neka duboka i pažljiva razmišljanja o toj temi mogu biti od velike vrijednosti.

 

 

BLIZANCI

Možete ići na jedan od dva načina što se tiče vaših bliskih odnosa. Osjećat ćete se manje zabrinuti za potrebe svog partnera (trenutne ili buduće). Ako ih odlučite zanemariti, možda ćete partnerstvo staviti pod veliki pritisak. To će dugoročno samo otežati stvari. Odvojite malo vremena za alternativu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

Prijeko potreban osjećaj odvojenosti od određene veze koji se u posljednje vrijeme pokazao prilično problematičnim će vas preplaviti. Trebalo vam je malo prostora da razjasnite nekoliko vlastitih prioriteta. Sada uzmite ovaj osjećaj jasnoće i upotrijebite ga za donošenje konačne odluke koja će u konačnici donijeti najbolje za vas oboje.

 

LAV

Možda osjećate da se osoba koju volite i njegujete najviše ohladila, ili je možda čak odlučila da više ne želi biti s vama. Ne shvaćajte znakove previše ozbiljno. Možda će vaš partner trebati neko vrijeme da provede sam kako bi razmislio o svom smjeru i budućim potezima. S obzirom na vrijeme i prostor, vaš će vam se partner (sadašnji ili budući) vratiti još zaljubljeniji nego ikad.

 

 

DJEVICA

Ljubavnim odnosima će biti potrebno posebno pažljivo rukovanje. Ako se osjećate kao da vam je učinjena nepravda, možda bi bilo bolje odvojiti malo vremena i razmisliti o svemu. Ovo je prva ključna faza. Kad imate nešto za reći, govorite iskreno iz srca. To će očistiti zrak i stvoriti put za novi početak.

VAGA

Možda biste željeli prenijeti nešto svom partneru (sadašnjem ili budućem) što zahtijeva veliku taktičnost i delikatnost, ali prirodno se također možete bojati zbog toga. Možda se bojite izreći svoje mišljenje, a ipak ako možete otvoriti svoje srce i prodrijeti kroz ove barijere, otkrit ćete da se može dogoditi nešto prilično lijepo. Dajte ljubavi šansu.

 

 

ŠKORPIJA

Određeni odnos može biti doveden u ćorsokak. Međutim, to zapravo nije razlog zbog kojeg biste trebali brinuti, sve dok vodite računa o tome da svom partneru (trenutnom ili budućem) prenesete bilo kakvu zabrinutost ili problem na takav način da se između vas stvore mostovi, umjesto da se uništi povjerenje. Za nekoliko dana ili tjedan, ovaj grubi dio će se očistiti i stvari će ponovno izgledati ružičasto.

 

 

STRIJELAC

Ako vam se čini da je vaš partner (sadašnji ili budući) malo udaljen, nemojte to shvaćati previše ozbiljno. Vjerojatno će se privremeno povući kako bi mogao mirno razmisliti o nekoliko stvari. U kraćem roku  stvari bi se trebale vratiti u normalu, pa mu samo dopustite prijeko potreban prostor.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

JARAC

Više od nekoliko problema s egom vjerojatno će biti dio pogodbe ako ne obratite pozornost na to kako formulirate određene zahtjeve. Mogli biste doživjeti svog partnera (sadašnjeg ili budućeg) kao mnogo tiranije nego što ste ikada prije doživjeli. Možda se iza pogreške krije prekid komunikacije, ali autentično dijeljenje od srca do srca brzo će donijeti rješenje.

 

 

VODOLIJA

Nije dobro prikrivati ​​svoju tugu ili tjeskobu, umjesto da svom partneru (sadašnjem ili budućem) kažete što vam je stvarno na umu. Osjećat ćete se kao da se sakrijete ili iza onoga što će biti sporna glavobolja. Ono što stvarno trebate učiniti je izraziti određene osjećaje koje ste se jako potrudili sakriti. To više nije mudro činiti.

 

 

RIBE

Život se čini hladnim i proračunatim. Prijatelji se mogu činiti udaljenijim nego inače, a i vama bi se moglo doživjeti da provodite vrijeme sami. Nastavite s ovim, pogotovo ako osjećate potrebu da razmislite o određenim stvarima ili možda tražite drugačiji pogled na nedavni događaj koji je možda izbacio vašu ravnotežu iz ravnoteže. To će vas vratiti u stanje harmonije.