3 horoskopska znaka čiji će se LJUBAVNI ŽIVOT RASPASTI tijekom Mjeseca nasuprot Plutonu od 28. aprila

3 horoskopska znaka čiji će se LJUBAVNI ŽIVOT RASPASTI tijekom Mjeseca nasuprot Plutonu od 28. aprila

26 travnja, 2023 0 By Admin

Iako nas ovaj naslov možda neće natjerati da skačemo od sreće, ima tu istine i mi koji ‘znamo’ znamo, kako se kaže. Drugim riječima, ako su naši ljubavni životi na udaru, vjerojatno već znamo da će se to dogoditi.

Ljubavni se životi ne raspadaju bez ikakvog razloga, a dok ne iskusimo pravu tragediju koja stoji iza svega toga, u osnovi možemo pretpostaviti da smo znali da nas čeka.

Ova nebeska pojava može djelovati kao veliko, lijepo zrcalo koje nam uzvraća sjaj i širi ono od čega smo sazdani. Ovaj tranzit je sve o širokom uvidu; možemo vidjeti obje strane, nadaleko i naširoko, a to nam također može omogućiti da vidimo nešto što smo htjeli sakriti od pogleda.

Ovaj tranzit je poput usisavača; namjere su dobre i želimo čiste prostore, ali i to bi moglo značiti kraj naše romanse.

Ako će nam se ljubavni životi doslovce raspasti, onda je šteta odavno učinjena i ostaje nam samo proživjeti sudbinu koju smo osmislili svojim prijašnjim postupcima.

Ono što je slomljeno na kraju se sruši, pa nas, u biti, ne bi trebali čuditi današnji događaji. Razočarani, da, ali ne i iznenađeni, jer smo bili i jesmo dio raspada naših ljubavnih života. Pa, neke stvari jednostavno nisu suđene. U redu je.

3 horoskopska znaka čiji će se LJUBAVNI ŽIVOT RASPASTI :

1. LAV

Još jedan grize prašinu, ha? Voljeli biste da niste toliko iscrpljeni, ali kako biste inače bili? Osjećate se kao da ljubav jednostavno nije u vašim kartama, i iako to ne mora nužno biti istina, svakako vrijedi za vašu sadašnju vezu. Danas je dan kada ćete oboje shvatiti da ne možete više ovako.

Oboje ćete osjetiti puls tranzita i to će vas oboje pogoditi kao osjećaj neizbježnosti.

Ne možete ovo uspjeti, pa zašto se truditi? Kad se dvoje ljudi složi da je neka stvar bezvrijedna, onda mora biti bezvrijedna.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ni jedno od vas dvoje ne može pobuditi ništa više od ravnodušnosti jedno prema drugom, a to je ulaznica za kraj, upravo tu. Nema razloga više pokušavati, jer ste oboje došli do kraja. Došlo je vrijeme za završetak, jer je ova romansa zapela i na putu je potpunog kolapsa.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2