3 horoskopska znaka čiji će se LJUBAVNI ŽIVOT RASPASTI tijekom Mjeseca nasuprot Plutonu od 28. aprila

3 horoskopska znaka čiji će se LJUBAVNI ŽIVOT RASPASTI tijekom Mjeseca nasuprot Plutonu od 28. aprila

26 travnja, 2023 0 By Admin

2. ŠKORPIJA

Posljednja stvar u cijelom ovom širokom svijetu pred kojom se ne možete prepustiti je neuspjeh, i iako niste stvarno podbacili vezu u kojoj ste, ona sigurno ne ide nigdje dobro i znate da ste igrali ulogu u svom opadanju.

Danas je za vas tužan dan po tom pitanju, jer ste prihvatili da vi i vaš partner zaista nećete uspjeti.

Rutina ‘dok smrti nas rastavi’ nikad se neće ostvariti, iako ćete se rastati jedno od drugog samo ne tako što ćete od toga umrijeti. Mračno razmišljanje? Da, ali ova vrsta energije je i katalizator promjena. Tijekom ovog tranzita, možete čak vidjeti da raspad ove veze može imati dobru stranu. Uvijek postoji nada, ali prvo morate proći kroz dio ‘žrtvovanja’. Van sa starim, unutra s novim.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. JARAC

Bit ćete spremni zauvijek odustati od ljubavi, iako nećete. Današnji dan dovodi vas u dodir s određenom realnošću, onom koju smatrate ružnom, a to je da ne možete održati romantičnu vezu.

I zašto? Jer realnost VAS je da vam je bolje samima.

Sami stvarate te prekrasne svjetove i sretni ste u njima, a budući da život nalaže da vjerujemo da trebamo druge ljude u našim prekrasnim svjetovima, činite ono što se od vas očekuje; pozovete druge ljude i opet vidite kako se uopće ne uklapaju.

Međutim, niste u potpunosti odgovorni za raspad vašeg ljubavnog života. Za tango je potrebno dvoje, a tijekom ovog tranzita vidjet ćete kako vaš partner reagira na ideju o razvodu: svi su presretni da to učine. E sad, to je udarac u gaće, ha?

Stranice: 1 2