Ako ste Bik, Rak i OVAJ znak imat ćete NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 27. aprila

Ako ste Bik, Rak i OVAJ znak imat ćete NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u četvrtak, 27. aprila

26 travnja, 2023 0 By Admin

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Nemate nikakvu namjeru pustiti svog partnera da se oslobodi, jer se osjećate kao da je učinio krivu stvar i da sada treba platiti za svoju pogrešku. Međutim, samo zato što želite vidjeti kako se pravda sama provodi, nemate želju prekinuti sa svojom osobom. Vi samo želite da stvari budu poštene. A danas, tijekom tranzita Sunčevog sekstilnog Mjeseca, to tako pada.

Pošteno je pošteno i vaš partner mora platiti cijenu za ono što vas je naljutilo. Dobra stvar je to što je vaš partner upravo ona vrsta osobe koja će poštovati gotovo sve što želite i dat će vam ispriku i razlog da vjerujete da je naučio lekciju. I da se više nikada neće ponašati na takav razočaravajući način. Ti voliš ovo, i oni vole tebe.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Dom je uvijek tamo gdje je srce za tebe, a 27. travnja 2023. moći ćeš cijeniti ovaj osjećaj još više nego inače jer Sunce u sekstilu Mjesec unosi element zdravosti u tvoj ljubavni odnos. Niste ovdje da biste gubili vrijeme i već se osjećate kao da ste vi i vaš romantični partner izgubili previše vremena na svađe koje ne vode nikuda.

Danas je dan kada dopuštate vibraciji Sunčevog sekstila Mjeseca da prožme vaše biće, što znači da je ovo Prvi dan novog vas, što također implicira nove ‘oni’. Zajedno, na ovaj dan, oboje ćete se složiti da je najvažnija stvar o kojoj možete razmišljati održavanje i očuvanje vaše ljubavi, a bilo da to znači ultimativnu romansu ili jednostavno osobno poštovanje, bit ćete složni oko teme vezanosti zajedno kako bi stvari funkcionirale kod kuće kao iu budućnosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Ne želite gubiti vrijeme pretvarajući se da ste netko tko niste, kao ni vaš partner. Problem je u tome što ste oboje pokušavali zadovoljiti jedno drugo pretpostavljajući da oboje želite stvari koje nisu nužno realne… ili istinite. Ono što to u suštini znači jest da se oboje volite iz vrlo dubokih razloga i nekako ste se našli na ovom površnom tragu koji vas oboje pretvara da ste ljudi koji očito niste.

Zato vam je današnji dan važan u ljubavi. Dana 27. travnja 2023., oboje ćete biti zaokupljeni energijom Sunčevog sekstila Mjeseca, koji će vas oboje izvući iz ovog pretvaranja i vratiti na mjesto gdje ćete shvatiti da se volite ‘kakvi jesu’. Možda ćete se čak i nasmijati jedno drugome zagrljeni, pitajući se zašto ste oboje tako privremeno poludjeli. Pa, vratila si se, Vaga, i sve je dobro.