Ako ste Djevica, Jarac i OVAJ znak, ovaj četvrtak, 27. april vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste Djevica, Jarac i OVAJ znak, ovaj četvrtak, 27. april vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

26 travnja, 2023 0 By Admin

1. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Što se više posvetite svojim snovima, to će vam se život više slagati na svoje mjesto, baš kao što ste oduvijek željeli. Ovo počinje pomicanjem fokusa na sebe i iscjeljivanjem dijelova vas koji su mislili da niste vrijedni svega što ste oduvijek željeli. Ali kad jednom počnete izlaziti iz svoje zone udobnosti i isprobavati nove stvari, riskirati i otvoriti se svijetu, shvatit ćete da ste oduvijek imali mjesto za stolom božanske sreće.

Sa Saturnom sada u Ribama, vaš romantični život poprima veći osjećaj ozbiljnosti, što i nije loše, pogotovo ako tražite dublju, značajniju vezu. Ali također ste shvatili da je zadovoljavajući život više od pukog pronalaženja romantičnog ispunjenja. Radi se o tome da iskusite sve što vam život nudi i iskoristite prilike koje vam se pruže. Može se činiti da su vam odjednom dostupne beskrajne mogućnosti i gotovo je teško povjerovati da je to vaš život. Ali današnja energija je samo vjerovanje u to.

Radi se o priznanju da ste izašli iz oluje, a ne o kaosu i nedostacima koje je ona možda izazvala, već o priznanju da ste prešli na drugu stranu. Odvojite malo vremena da ponovno zamislite tko ste sada kada su mnoge vaše namjere postale stvarnost. Zapamtite da zaslužujete sve ovo i dajte si vremena da prihvatite to i sva nova iskustva koja cvjetaju oko vas.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Prolazili ste kroz fazu rasta koja je utjecala na vašu ljubavnu vezu i obiteljski život. Za liječenje rana iz prošlosti bilo je bitno osloboditi se strahova da će se povijest ponoviti. To vam je također omogućilo da se približite svom partneru tako što ćete se emocionalno otvoriti i djelovati s mjesta istine.

Kroz ovaj proces uspjeli ste donijeti iscjeljenje tamo gdje je bilo najpotrebnije i prepoznati da svaka veza prolazi kroz rastuću bol. Tako produbljujemo svoje veze. Uz Mjesec i Mars u Raku, strasti i emocije u vašem romantičnom životu se pojačavaju. Sunce u Biku i retrogradni Merkur pomažu vam da shvatite kako su vaši izbori doveli do nedavnih izazova.

Da biste doista prihvatili pozitivne promjene i osjetili da ste izašli iz mračne rupe, morate vjerovati da ste izašli iz nje. Oluja je prošla i sada se možete opustiti, biti svoji i prihvatiti svaki trenutak radosti koji doživljavate. Sve je to zahvaljujući tome što niste odustali i što ste odlučili učiniti stvari drugačije. Upamtite, svaka veza zahtijeva rad i rast, ali nagrade su vrijedne toga.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

Draga moja, vjeruj svim srcem da je najgore iza tebe i da ono u što ideš nije ništa drugo do izvanredno. Upravo sada, pozvani ste da se oslobodite ideje da niste suđeni za život za kojim vaša duša žudi. Vjerujte da vam je suđeno više svjetla, ljubavi, ljepote i lagodnog života. Ali budite svjesni, strahovi mogu sabotirati sve što vas okružuje. Umjesto da se fokusirate na to koliko daleko morate ići, razmislite o tome koliko daleko ste stigli. Odvojite vrijeme da prigrlite rast koji proizlazi iz suočavanja sa svime što imate.

Dok se Sunce i retrogradni Merkur kreću kroz Bika, lako vas je zahvatiti sve što se dogodilo. Ali s Marsom u Raku, podsjećate se na sve što je moguće. Ne dopusti da te strah sputa, ljubavi moja. Nastavite naprijed, čak i kada ste uplašeni.

Vjeruj da je ono što želiš već tvoje i da si vrijedan života koji je poput sna. Naravno, potreban je rad na stvaranju i rastu kako biste mogli zakoračiti u to mjesto primanja. Ali također znajte da je za povratak svjetlu potrebno povjerenje. Vjerujte da vas prošlost više ne mora proganjati. Samouvjereno koračaj naprijed, znajući da sve što ćeš dobiti, apsolutno zaslužuješ. Zapamti, drago srce, čak i ako je trebalo dulje nego što si se nadala da to postigneš.