Ako ste Rak, Lav i OVAJ znak, pred vama je PAKLENO TEŠKA SEDMICA od 24. do 30. aprila, a evo i zašto…

Ako ste Rak, Lav i OVAJ znak, pred vama je PAKLENO TEŠKA SEDMICA od 24. do 30. aprila, a evo i zašto…

23 travnja, 2023 0 By Admin

Odmah, znamo da će određeni horoskopski znakovi ovaj tjedan uzeti k srcu, a to znači da će tijekom 23. – 29. travnja 2023. biti tranzita na visini koji su i destruktivni i katastrofalni.

Pozdrav retrogradnom Merkuru, naš stari prijatelju. Uvijek me zagolica kad čujem ljude kako pričaju kako nema ništa od retrogradnog Merkura i da je astrologija sva glupa kada je u pitanju ovaj određeni tranzit… To je sve dok im se iPhone ne pokvari ili dok ne saznaju da ta važna e-pošta nikad nije došla do ciljanog čitatelja. Evo zabavnog dijela… Retrogradni Merkur je stvaran, a želite li se u to vjerovati ili ne, nije bitno za sam tranzit. Napravit će svoju štetu, a onda će završiti. Dakle tamo.

Naravno, ovaj tjedan ima puno više od retrogradne akcije. Došla je sezona Bikova, na koju ćemo se moći osloniti. To nam, samo po sebi, pokazuje da, bez obzira na probleme u koje se uvalimo, još uvijek imamo jak temelj na koji se možemo osloniti. A to znači da nećemo ići’ previše’ daleko dolje u tom vrtaču uzrujanosti.

Problem bi mogao nastati u nedjelju, 23. travnja, jer imamo Merkur u sekstilu Mars s kojim se moramo boriti. Sada kada smo u retrogradnom zamahu, možemo uzeti energiju Merkura u sekstilu Marsa i upotrijebiti je da se pobunimo, ispalimo, žalimo se.

Tako se ovaj tjedan pretvara u olupinu. Počinjemo se žaliti. Možda mislimo da je ovo način da otvorimo vrata ili saznamo bitne dijelove informacija s kojima ćemo raditi ovaj tjedan. Ali sve što radimo je postavljanje terena s lošim stavom. Donosimo loš stav sa sobom i dijelimo bogatstvo. Cijeli tjedan. Dakle, koji će znakovi ovaj tjedan zadavati najviše problema i sebi i nama?

Okvirni tjedni horoskopi za 3 horoskopska znaka od 23. do 29. travnja 2023.:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Budući da ovaj tjedan imate posla s velikim utjecajem Merkura, Rak, mogli biste primijetiti da ste skloni neodlučnosti i nedostatku jasnoće u komunikaciji. Kao rođeni Rak, već ste osjetljivi i emocionalni, a dodatni stres zbog nejasne komunikacije može i hoće pogoršati vašu tjeskobu i nervozu. Retrogradni Merkur je posebno težak za vas. Čak i kada je u horoskopskom znaku Bika, jer se možete osjećati kao da su vam emocije posvuda, a misli zbrkane.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Najgore od svega, što zapravo i nije ‘tako’ loše, jest to što ćete tijekom ovog tjedna imati problema s učinkovitim izražavanjem u to vrijeme. To može dovesti do nesporazuma i povrijeđenih osjećaja. To je začarani krug iz kojeg ćete poželjeti izaći čim primijetite što se događa.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2