Već u prvoj sedmici Aprila OVAJ znak može se NADATI NEOČEKIVANOM, dok OVOM znaku konačno dolazi KRAJ LJUBAVNE KRIZE!

Već u prvoj sedmici Aprila OVAJ znak može se NADATI NEOČEKIVANOM, dok OVOM znaku konačno dolazi KRAJ LJUBAVNE KRIZE!

3 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Nije baš kao da sjedite i dinstate oko neslaganja između vas i voljene osobe. Ipak, planetarnim poravnanjem, mogli biste se osjećati kao da ste došli u ćorsokak i ne znate što učiniti sljedeće. Možda umjesto više razmišljanja, potrebna je neka akcija. Samo mu recite kako stvari stoje s vama i da želite razgovarati.

 

BIK

Ne brinite ako vam je teško biti fleksibilni i prilagodljivi u svom pristupu drugome. Planetarno poravnanje čini lakši i tečni razgovor težim. Umjesto da se brinete o tome što i kako pokušavate reći, iskreno slušajte onoga na koga ste ciljali. Stvarno slušajte što govor, i tada ćete smatrati da to uopće nije problem.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Nebesko ozračje može vas potaknuti da poduzmete konačnu akciju u vezi s nekim kome već neko vrijeme pišete putem interneta. Shvaćate da, iako se možda niste fizički sreli, morate se upoznati na daleko dubljoj razini. Možda je sljedeći korak telefonski poziv da mu kažete kako se osjećate.

 

RAK

Planetarni aspekt vas stavlja u dilemu, pogotovo zato što niste sigurni gdje se nalazite u svojoj najnovijoj vezi. Željeli biste svom novom partneru reći da imate određene potrebe koje biste željeli da s vremena na vrijeme uzme u obzir, ako to nije previše za vas. Ako odbije poslušati, onda stavite plan B u akciju.

 

LAV

Nebeska energija može učiniti da se osjećate kao olovni uteg, ali nemojte odustati i odlučite provesti dane sami gledajući plačljive filmove. Ovo bi mogli biti vrlo produktivni dani ako dogovorite spoj sa svojim ljubavnim interesom i zajedno radite nešto ozbiljnije intelektualno. Idite pogledati predstavu koja vas uči o životu i ljubavi, na primjer. Oboje ćete otići vrlo nadahnuti.

 

DJEVICA

Pod utjecajem snažne planetarne energije, ovo su dani za romantiku u punom sjaju. Bilo da ste u trajnoj vezi ili na prvom spoju, bilo bi vam pametno odjenuti se u nježno plavo ili boje koje dočaravaju sedef. Vaše će interakcije biti vrlo usmjerene na osjećaje, a vi ćete htjeti podijeliti svoje najdublje tajne i svoju ljubav.

VAGA

Ljubavne plime teku, prolazi kroz niz uspona i padova, a to obično vrijedi za sve veze. Uz trenutnu astralnu konfiguraciju, možda prolazite kroz pomalo izazovnu fazu, ali ništa što će stvarno naštetiti vašem partnerskom (trenutnom ili budućem) brodu. Potrebna je rasprava i spremnost oboje da slušate. Konačno, potreban je neki oblik pozitivnog djelovanja. Tada se možete poljubiti i pomiriti.

 

ŠKORPIJA

Nećete se uvjeriti da idete protiv svojih dubljih instinkta, pogotovo s trenutnim nebeskim energijama. Netko poseban možda se trudi da vas natjera da se složite s njegovom verzijom događaja, što uključuje puno suptilnog laskanja, prisile i možda dozu manipulacije. Ali morat ćete mu dati do znanja da neće i dalje biti posebni ako se bude ovako ponašao.

 

STRIJELAC

Nebeska energija čini vas pomalo nesigurnim kako se izraziti. S jedne strane samo želite reći ono što imate za reći s minimalnom bukom i potpunom iskrenošću. S druge strane, također shvaćate da biste dijeljenjem svojih dubljih osjećaja mogli postati prilično emotivni i zabrinuti ste što ćete pokazati da ste tako ranjivi. Samo neka teče!

 

JARAC

Živa nebeska energija čini ove dane predivno romantičnim, ako se možete lagano upustiti u ovakvo raspoloženje. Bilo bi šteta potrošiti ga tako što ćete biti sami, kada biste vi i vaša draga mogli zajedno juriti svoje snove uz večeru uz svijeće. Možda biste mogli stvoriti atmosferu pune ljubavi u svom domu i tamo podijeliti neke nježne trenutke.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Energija u igri može vas u početku učiniti rezerviranijim i opreznijim u vašem stavu prema nekome prilično posebnom. Svi vaši strahovi i paranoja izbijaju na površinu i možda ćete se uvjeriti da su njegovi motivi daleko od plemenitih. Ipak, vjerojatno ste u zabludi. Bilo bi vam dobro ako odmrznete svoj stav i dopustite malo topline i velikodušnosti u svoje srce. Kada se vi promijenite, on će se promijeniti.

 

RIBE

Planetarni utjecaji će otopiti posljednje ostatke otpora koji ste pružali napretku određene osobe. Možda nije postojao neki poseban razlog za to, jer znate da se samo igrate teško dobiti. Više nećete moći igrati, jer su osjećaji postali prejaki.