Ako ste Strijelac, Jarac ili OVAJ znak, u sedmici od 24. do 30. aprila ćete imati NAJBOLJI LJUBAVI ŽIVOT i NAJVIŠE OSTVARENIH SNOVA….

Ako ste Strijelac, Jarac ili OVAJ znak, u sedmici od 24. do 30. aprila ćete imati NAJBOLJI LJUBAVI ŽIVOT i NAJVIŠE OSTVARENIH SNOVA….

23 travnja, 2023 0 By Admin

Za tri sretna horoskopska znaka  je tjedan od 23. do 29. travnja 2023. u znaku ljubavi i svjetla. Stanite sa strane i preuzmite svoju nagradu, jer ovaj tjedan nije ultimativni tjedan za ljubav i dobrotu.  Ovaj tjedan dopušta vrhnju da ispliva na vrh, a ako su vaši horoskopski znakovi dovoljno sretni da ih se smatra “vrhnjem”, onda je ovaj tjedan za vas.

Gledamo u 23. – 29. travnja 2023., a tijekom ovog tjedna imamo sezonu Bikova, koja definitivno djeluje kao okosnica i dat će nam ideju da što god radili, uvijek ćemo imati ‘pristajalište’ dom za.

Mnoga od naših pitanja ovog tjedna bit će izgrađena oko ideje stabilnosti i sigurnosti, i dok bi mnogi tranziti Merkura i Blizanaca mogli potencijalno poremetiti našu koncentraciju. Određeni znakovi zodijaka moći će se u potpunosti usredotočiti na jednu stvar koja izaziva njihov interes, vrijeme , i još jednom: ljubav. Dobra stara ljubavi, ne ide nikamo bez nas.

Ljubavni dio tjedna odvija se na kraju tjedna, jer ćemo konačno imati neke podržavajuće tranzite na našoj strani. Gledamo Mjesec u Djevici, kao i mekši, ljubavniji tranzit Mjesečevog sekstila Venere, koji se događa u petak, 28.

Iako bi ovaj tjedan mogao početi zbunjujuće, tri horoskopska znaka koja će se najlakše kotrljati neće preživjeti buru s početka tjedna. Ali će im biti najlakše tijekom tranzita Venere koji slijede. Tri horoskopska znaka koja izvlače najviše iz ovog tjedna, bit će vidljiva u tome kako pokazujemo ljubav, kako je primamo i kako je poštujemo.

 

1. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Za vas, Strijelče, sezona Bika može donijeti novi fokus na stabilnost i predanost u odnosima. Iako volite svoju avanturu i slobodu, ovaj bi vas tjedan mogao nadahnuti da istražite temeljnije aspekte romantike. Možda ćete na kraju potražiti partnera koji dijeli vaše vrijednosti i prioritete ili koji vam može ponuditi osjećaj stabilnosti i sigurnosti.

Tijekom retrogradnog Merkura, koji traje cijeli ovaj tjedan i nakon njega, moglo bi vam dobro doći ako napravite korak unatrag i razmislite o svojim prošlim vezama i obrascima kako ne biste ponovili tu pogrešku. Sve je u vezi s novim uvidima i perspektivama u vašem ljubavnom životu ovog tjedna, što će vam omogućiti da u budućnosti donosite informiranije odluke.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Kako se približava Mjesec u znaku Djevice, bit ćete zabrinuti za praktičnije aspekte ljubavi i romantike. Male stvari, sitni detalji i geste čine vezu dobrom za vas i možda ćete biti spremniji uložiti napor da veza potraje.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2