GREŠKA je vratiti se BIVŠEM, ali OVA 3 znaka će se vratiti bivšem partneru tijekom kvadrata Merkura i Marsa od 24. aprila

GREŠKA je vratiti se BIVŠEM, ali OVA 3 znaka će se vratiti bivšem partneru tijekom kvadrata Merkura i Marsa od 24. aprila

23 travnja, 2023 0 By Admin

Tri horoskopska znaka vratit će se bivšem, a za to možemo zahvaliti Merkuru u sekstilu Marsu. Ako postoji jedna stvar koju smo naučili iz ovog napada Merkurovih tranzita (usput, retrogradan je sada prisutan) to je da Merkur može izazvati pustoš u komunikaciji. I dok o komunikaciji uvijek razmišljamo kao o nečemu što se događa između dvoje ili više ljudi, ponekad, kao na današnji dan, takva se poruka može odvijati u nama samima.

Imamo tranzit Merkura u sekstil Mars, i zbog ovog događaja, mogli bismo se namjerno – ili nenamjerno – usmjeriti u krivom smjeru. To se događa jer sami sebi prenosimo pogrešne ideje, a zatim te ideje nazivamo “ispravnim”. E sad, to je najveći nesporazum, a to je ono što je danas na jelovniku.

Ovo je vrijeme kada će se tri znaka, u nedostatku bolje odluke, vratiti bivšoj ljubavi iz nama nepoznatih razloga. Možemo pomisliti: “Pa, to treba učiniti.” To je upravo ono što jest: stvar koju treba učiniti, a ne nužno i ispravna stvar.

Ali, to je vrlo ljudska ‘stvar’ jer ponekad naša zbunjenost želi pronaći načine da se opravda, a radeći to, završimo s onim što vjerujemo da je … utješno. Ništa ne donosi utjehu kao bliskost.

Dakle,  tri horoskopska znaka će iznjedriti ljude koji će htjeti pobjeći natrag svojim partnerima koje su ili ostavili ili koji su ih ostavili. Nema dobrog razloga za povratak, a opet, pokušajte to reći ljudima koji su već vani.

To je dar Merkurovog sekstilnog Marsa; to je neumoljivo, besmisleno i apsolutno će se pokazati kao gubitak vremena. Dobro razmislite prije nego što napravite ovaj potez, horoskopski znakovi. Trebaš li se stvarno vratiti s toj osobi? Mislim da NE.

Tri horoskopska znaka vraćaju se bivšem:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Na prvi pogled vjerojatno ste pomislili: “JA? Vraćam se bivšem? Oh, sigurno se šalite!” Onda se dogodi. Tko je znao, Ovan … tko je znao da bi ti mogao biti ta osoba, a ipak s Merkurovim sekstilnim Marsom koji se nazire, pomislit ćeš da je povratak bivšem nekako stvarno dobra ideja.

Provest ćete puno vremena razmatrajući ovo, i što se više budete pokušavali uvjeriti da ste doista na nečemu, to će vam taj stari pouzdani glas koji govori istinu u pozadini vašeg uma više govoriti da PRESTANETE.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ali vi ste impulzivni i volite djelovati prema svojim idejama čim ih dobijete. Iako ovaj skok u prošlost možda neće potrajati, nećete moći sjesti dok barem ne pokušate. Dakle, nemojte se iznenaditi ako se odlučite vratiti bivšem. Možda neće potrajati (histerično se smije), ali ste barem slijedili svoje srce.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2