DNEVNI HOROSKOP za 4. April: Pred OVIM znacima je DAN IZ SNOVA, dok je pred jednim znakom pakleno težak dan…

DNEVNI HOROSKOP za 4. April: Pred OVIM znacima je DAN IZ SNOVA, dok je pred jednim znakom pakleno težak dan…

3 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Dnevni horoskop: Imate puno povjerenja u sebe, ali ne biste trebali biti previše samouvjereni ili dominirati. Pokušaj nametanja vlastitih stajališta drugima danas može završiti uzaludno. Nije dovoljno biti u pravu. Također se trebate ponašati na način da ne uvrijedite druge. Skroman pristup može vam pomoći da danas dovršite brojne zadatke na čekanju.

 

BIK

Dnevni horoskop: Postoji povjerenje u zrak. Pokrenut ćete projekt na čekanju koji je ostao nedovršen. Čini se da se pojavljuju prepreke, ali one vam neće blokirati put. Bliski prijatelj će doći da vas spasi. Važna veza na poslu otvorit će vam vrata mogućnosti za razbijanje mašte. Ne okreći se natrag da kopaš po prošlosti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas vas vaš ego uzima u svoje ruke jer možete dopustiti svom egu da djeluje i razmišlja. Iz tog razloga se možda nećete vidjeti oči u oči s osobom na vlasti. Hoće li biti dobro ili loše, misao je koju morate nositi. Jedan savjet, danas slušajte svoju glavu. Budite taktični i diplomatski.

 

RAK

Dnevni horoskop: Danas ste uhvaćeni u juhi. Otvoreno razgovarajte s ljudima koji su vam važni. Razgovarajte o problemima koji vas muče. Oblak neizvjesnosti će se povući za tjedan dana. Bliski prijatelj ili član obitelji može vam pružiti utjehu. Budite oprezni dok izgovarate svoje riječi. Danas ste skloni da budete neshvaćeni. Radno mjesto će biti stabilno.

 

LAV

Neočekivani troškovi ozbiljnih razmjera danas su na kartama. Vjerojatno ćete kupiti nešto što vam nije potrebno, ali što se sviđa vašem ukusu i to može ozbiljno utjecati na vaše financije. Kontrolirajte svoje porive za trošenjem i na kraju ćete imati prilično nesretan dan. Možda ćete danas upoznati neke financijske sheme.

 

DJEVICA

Dnevni horoskop:Možda sklapate jedan od najvećih zajedničkih poslova danas. Ali morate još jednom eksplicitno spomenuti svoju misiju i ciljeve svom partneru. Ako dođe do svađe, možda ćete biti vođeni impulsima i to je ono što trebate držati pod kontrolom. Kraj dana možete posvetiti svojim intelektualnim aktivnostima ili proučavanju umjetničke strasti.

VAGA

Vjerojatno ćete potrošiti dosta na stvari poput namještaja, odjeće i kozmetike. Međutim, moći ćete zaustaviti svoju potrošnju samo nakon ekstravagancije. Također je vjerojatno da ćete dati skupe darove nekome koga volite i to će vam svakako biti drago. Međutim, morate verbalizirati svoje osjećaje kako bi vaše geste postale značajnije.

 

ŠKORPIJA

Dnevni horoskop: Danas će vam biti mnogo bolje i kod kuće i na poslu ako uđete u partnerstvo. Individualni napori mogu naići na prepreke koje se čine neobjašnjivim i nemoguće ih je ukloniti. Timski rad uvelike će poništiti te blokade. Suradnja i timski rad završit će uspjehom u svakom pothvatu.

 

STRIJELAC

Možda ćete krenuti na neplanirano avanturističko putovanje. Može biti unutar grada ili može biti malo kratak. Ali ideja je da se dobro zabavite i da ćete se sigurno imati. Možda ćete izbrisati svoje nesuglasice s nekim bliskom srcu. Dugo se čekalo, ali kada se suočite licem u lice, možda biste htjeli pustiti prošlost.

 

JARAC

Dnevni horoskop: Dobro ste se upoznali s novim stvarima u životu! Samo budite spremni suočiti se s izazovima koji vam se nalaze na putu. Budite spremni objasniti sve što vas pitaju. Vaši će napori dugo trajati i postaviti čvrste temelje za bolji napredak. Ne zaboravite se revitalizirati i razmaziti usred svega toga!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Iskustvo je najbolji učitelj i njime se morate odmah voditi. Nemojte zanemariti lekcije iz prošlosti i spasiti se od patnji koje ona može uzrokovati u budućnosti. Pokušajte pomoći potrebitima, bilo djeci ili starijima! To će vam pomoći da hodate pravim putem bez obzira koliko ste skrenuli s njega.

 

RIBE

Dnevni horoskop: Sjećate li se tog dugo čekanog posla? Danas ćete to učiniti. Današnji dan obilježen je teškim fizičkim radom. Također biste trebali dobiti i društvenu i financijsku dobit za težak rad. Pazite da danas izbjegnete svaki sukob sa svojim najdražima. Zvijezde predviđaju da će današnji sukob eskalirati do većih razmjera začas.