Ako ste Rak, Lav i OVAJ znak, pred vama je PAKLENO TEŠKA SEDMICA od 24. do 30. aprila, a evo i zašto…

Ako ste Rak, Lav i OVAJ znak, pred vama je PAKLENO TEŠKA SEDMICA od 24. do 30. aprila, a evo i zašto…

23 travnja, 2023 0 By Admin

2. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Ako je koncentracija ono čemu težiš ovaj tjedan, Lave, onda odloži tu želju do sljedećeg tjedna, jer posljednja stvar koju ćeš iskusiti  je koncentracija. U vašem slučaju, to bi lako moglo dovesti do impulzivnosti. Vi ste prirodni vođa i imate jak osjećaj sebe. Ali to također može dovesti do određene količine arogancije ili pretjeranog samopouzdanja ovaj tjedan.

Retrogradni Merkur može biti posebno težak za Lava, jer se možete osjećati kao da vaši planovi i ideje stalno izbacuju iz tračnica zbog loše komunikacije ili neočekivanih neuspjeha. I nemojte se iznenaditi ako se jednostavno ne možete usredotočiti na ono što vam prijatelji kažu, jer će vas oni, BEZ SUMNJE, optužiti da ih pregovarate.

Cjelokupna ideja o ‘konstruktivnoj kritici’ ovog je tjedna izvan vas. A ako vam je teško slušati druge ili konstruktivno primati povratne informacije, to može dovesti do sukoba i napetosti u vašim odnosima s njima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Takav tjedan utjecaja Merkura, a to bi vas doslovno moglo dovesti do ludila, Djevice. Već imate tu tendenciju prema perfekcionizmu i hiperkritičnom stavu prema sebi i prema drugima… A ovotjedna tranzitna linija sigurno će samo pogoršati taj osjećaj. Djevice su poznate po posvećenosti detaljima i preciznosti, ali ovaj bi vas tjedan mogao gurnuti u smjeru krutosti i nefleksibilnosti, zbog čega ćete samo izgledati kao prepreka na svačijem putu.

Retrogradni Merkur je težak za Djevicu, jer se možete osjećati kao da je sve što radite stalno osujećeno lošom komunikacijom ili tehnološkim greškama. I samo u slučaju da ste mislili da možete podijeliti posao i delegirati zadatke na isti pažljiv način kao i uvijek, pripremite se na potkopavanje i izbacivanje s kursa tijekom ovog tjedna. Izgaranje i stres dodaju posljednji štih. Ne brini, sve ćeš prebroditi.

Stranice: 1 2