LJUBAVNE VEZE u kombinaciji OVIH ZNAKOVA nikako ne mogu uspjeti…

LJUBAVNE VEZE u kombinaciji OVIH ZNAKOVA nikako ne mogu uspjeti…

21 travnja, 2023 0 By Admin

LJUBAVNE VEZE u kombinaciji OVIH ZNAKOVA nikako ne mogu uspjeti. Koliko god da se vole, ipak njihove VEZE ZAVRŠE. Oni NE MOGU pronaći ZAJEDNIČKU SREĆU i BUDUĆNOST.

Postoje te neke veze, ti neki ljudi i ljubavne veze koje uz napore, odricanja i žrtvu ipak ne uspiju. Ništa na početku veze ni jednom od partnera ne smeta, čak su im sve mane i različitosti slatke, međutim kasnije to dođe na naplatu i jednostavno veze između zodijaka koje ćemo sada navesti, nikako ili jako teško uspiju i opstanu…

BIK – VAGA

Bikovi su osobe kao veoma čvrstim i izraženim karakterom. Rođeni su da budu vođe i da u vezi budu glavni. Vrlo su aktivni u životu, nisu statični, zanima ih sve i svašta, voli istraživati, ambiciozan je  i uvijek je za akciju. On sasvim dobro opstaje i ka samac, ali daleko od toga da ne želi imati ljubavni život i partnera. Od partnera traži ljubav, podršku, poštovanje, oslonac i povjerenje.

Vaga je opet čista suprostnost Bika i više je statična i ne teži tolikom društvenom životu i isticanju

Isto tako je prilično nesigurna, posebice kada treba donijeti neku odluku. Taj sudar njihovih različitosti, njih u početku privlači. Uostalom, često se suprotnosti privlače, ne samo kada su ova dva zodijaka u pitanju. Vaga će početi s vremenom pokušati utjecati na Bika namećući mu neke svoje osobine.

Govori mu da mora poraditi na strpljenu i da malo umanji svoje ambicije i jurnjavu, a više se posveti vremenu koje će provesti u krugu doma. Biku to počinje smetati, jer on ne može ukrotiti svoj nemiran duh. S druge strane njega počinje smetati Vagina statičnosti i što nema volju pratiti njegove korake. Smeta mu njena neodlučnost i kao i česte promjene mišljenja i odluka. Vaga je u stanju čvrsto odlučiti danas nešto, a već drugi dan promijeni odluku i još nadoda kako je prva odluka bila posve glupa.

Oboje ulažu ipak velike napore da spase vezu, ali najčešće veza ne opstane. Nakon što prekinu ljubavni odnos, njihov odnos ne završava zauvijek. Nakon toga ostaju u kontaktu i ponekad se sastanu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Bez obzira što su razdvojeno, svejedno jedno drugom nedostaju. Bikovi teže prebole rastanak nego Vaga i zato će se truditi da i nakon raskida održavaju barem prijateljeski odnos.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3