OVI znaci NAJVIŠE PATE zbog LJUBAVI! Njima ljubav kao da NIJE SUĐENA, a OVOM znaku ljubavi i pažnje nikad dosta!

OVI znaci NAJVIŠE PATE zbog LJUBAVI! Njima ljubav kao da NIJE SUĐENA, a OVOM znaku ljubavi i pažnje nikad dosta!

21 travnja, 2023 0 By Admin

RAK:

Za vas bi se zapravo moglo reći da ne spadate u ovu kategoriju kojima ljubav nije suđena. Ali ste definitivno zodijak koji najviše pati zbog ljubavi. Iz jednostavnog razloga. Vama ljubavi nikad nije dosta. Koliko god da dobijete, nije vam dosta i želite još. To nikako nije mana ili nedostatak, vi ste jednostavno takvi. Preemotivni ste i zahtjevate toliko pažnje brige da jednostavno ne postoji osoba koja bi vam toliko mogla dati i pružiti.

Ono što je činjenica je da nitko ne zna voljeti kao vaš zodijak. Vi kad volite, sva vaša pažnja i briga je usmjerena prema osobi koju volite. U potpunosti se dajete i baš ništa vam nije teško napraviti za voljenu osobu i za sreću partnera. Međutim, koliko god da dobijete od partnera, vama to nije dosta, vi uvijek želite više. Isto tako, konstantno preispitujete partnera. Neprestano tražite razloge iz kojih ćete sami sebe ubjediti kako vas partner ne voli ili kako je ljubav oslabila.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

U stanju ste pronaći razloge i kada ih nema. Ako ih nema, vi ćete ih izmisliti. Teško je to shvatiti onima koji ne vole na način na koji vi volite. Teško je shvatiti  vas i vaše potrebe. Teško je shvatiti nekome da je vama potrebno da vam se svakodnevno ljubav dokazuje i pokazuje. I zbog svog ogromnog srca i bezgranične ljubavi spadate u najnesretnije zodijake ljubavi.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2