LJUBAVNE VEZE u kombinaciji OVIH ZNAKOVA nikako ne mogu uspjeti…

LJUBAVNE VEZE u kombinaciji OVIH ZNAKOVA nikako ne mogu uspjeti…

21 travnja, 2023 0 By Admin

LAV – VODOLIJA

Lav je totalna suprostnost Vodolije. Lav je veoma društven, ambiciozan, komunikativa, društven i obožava kada je u centru pažnje. Vodolija je opet povučenija i nije ni približno nametljiva kao Lav. Vodoliju je teško osvojiti. Kada ju Lav osvoji, onda pokušava shvatiti kako je mogao osvojiti osobu koja je toliko različita od njega. Vagin karakter njemu zapravo odgovara, godi mu briga i pažnja kojom ga Vaga obasipa  i vrlo brzo oni razviju jedan lijep i skladan odnos.

Lav kada zavoli, postaje jedna sasvim druga osoba. Tada je njegova ljubav i pažnja usmjerena samo prema voljenoj osobi. Toliko je ljubomoran da ne dozvoljava da njegovu Vagu nitko ni ne pogleda. Vaga se ne voli nalaziti u ničijim okovima i to joj smeta. Njoj je najvažnija njega sloboda i povjerenje i ne podnosi da joj netko kontrolira svaki korak i radi problem i onda kada zaista nema ni jedan razlog za to.

Njegova ljubomora zapravo više liči na opsjednutos nego na ljubomoru. Doslovno ju guši i ne da joj doći do zraka. Vaga se ne pronalazi u takvom odnosu  i ne želi takav odnos. Bez obzira što Lav na sve načine pokušava da spasi vezu, Vaga je ipak ta koja u većini slučaja napušta Lavu i njihovu vezu.

Ponekad se Vaga i vrati Lavu, jer ju ubjedi da će se promijeniti i da će kontrolirati svoje ispade i bijes.

Međutim, to je jače od njega i opet se isto ponaša. Vaga ipak napušta Lava ponovo i odlazi sa definitivnom odlukom da je sada kraj. Lav ni tada ne odustaje. Neprestano pokušava kontaktirati Vagu, traži ju za još jednu šansu i ubjeđuje ju da je pogriješila što je napustila njihovu vezu i njega.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Međutim, takvim ponašanjem samo još više udaljuje Vagu od sebe, jer njoj je prenaporno slušati nešto što zna da nije onako kako on govori. Iako su Vagini osjećaji bili jaki, sve te situacije jednostavno unište njene osjećaje i na kraju više prema Lavu ne osjeća ništa.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2 3