LJUBAVNE VEZE u kombinaciji OVIH ZNAKOVA nikako ne mogu uspjeti…

LJUBAVNE VEZE u kombinaciji OVIH ZNAKOVA nikako ne mogu uspjeti…

21 travnja, 2023 0 By Admin

DJEVICA – RIBE

Ova kombinacija zodijaka je također različita. Djevica je vrlo samouvjerena, dok Ribe žive u nekom svom svijetu i često može se reći mašti. Riba u Djevici traži oslonac, utočište i zaštitnika. Ribe su poput Raka također vrlo senzibilne i emotivne i zahtjevaju dodatnu pažnju i brigu.

Djevica se osjeti važnim kada vidi da pozitivno djeluje na Ribu. To ju napuni samopouzdanjem i osjeća se bitno i moćno. Riba je u početku upodređenom položaju i  pušta dominaciju Djevici. Međutim, kasnije se stvari preokrenu i Riba postaje ta koja vodi glavnu riječ.

Djevica ne napušta vezu čim nastane neki problem. Ona će napraviti puno toga da spasi vezu, posebno jer se jako boji samoće. Iako vidi da stvari više ne funkcioniraju, ipak se bori da spasi vezu. Često se oboje u takvoj situaciju upuste u tajne veze, pa se neko vrijeme ne bave svojim problemima, jer su fokusirani na treću osobu. i onda kada se počne činiti da je sve u redu, Riba će napustiti Djevicu i izaći iz veze.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Djevica to ne prima najbolje i ne shvaća kako je to Riba mogla napraviti. Nakon raspada veze prekidaju svaki daljnji kontakt. Riba se ubrzo oporavi i počne živjeti aktivno, dok Djevici treba malo više vremena.

Stranice: 1 2 3