SJAJNA SEDMICA IH OČEKUJE: Ispred OVA 3 znaka je sedam dana SREĆE, USPJEHA, RAZNIH IZNENAĐENJA i DIVNIH TRENUTAKA…

SJAJNA SEDMICA IH OČEKUJE: Ispred OVA 3 znaka je sedam dana SREĆE, USPJEHA, RAZNIH IZNENAĐENJA i DIVNIH TRENUTAKA…

9 travnja, 2023 0 By Admin

Sljedeći tjedan donijet će neke od najboljih horoskopa za tri horoskopska znaka u astrologiji. Tjedni horoskop za 9. travnja virtualna je prometna gužva ispunjena zanimljivim kozmičkim događajima od kojih se mnogi čine kao skrojeni po mjeri našeg rasta i sreće.

Financije bi mogle igrati glavnu ulogu tijekom tjedna, a srećom, zvijezde nas tjeraju da se krećemo i tresemo kao profesionalci. Tjedan počinje s Mjesecom u Strijelcu i optimističnim izgledima. Merkur u Biku je ušao u svoje retrogradno razdoblje sjene.

Puno energije Venere događa se ovaj tjedan. Ovo bi moglo biti test snage naše ljubavi. Ljubav o kojoj ovdje govorimo također je široka u rasponu – gledamo na ljubav romantičnog partnera, ljubav prema karijeri, ljubav prema sebi i ljubav prema obitelji. Dok završavamo tjedan s Mjesecom u znaku Riba, možemo biti sigurni da ćemo se dobro osjećati koje god lekcije naučimo.

 

Tri horoskopska znaka sa sjajnim tjednim horoskopom:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Cijelu ste godinu radili na sebi i sve te dobre stvari počinju djelovati. Ovaj vam tjedan pokazuje da je bilo vrijedno truda biti onaj u gomili negativaca koji stoji iza svojih uvjerenja i vjeruje u ideja da će ‘sve uspjeti, bez obzira na sve’. Imate Jupiter koji vas podržava i energiju Strijelca posvuda oko vas, što vam daje prednost da ostanete mirni pred olujom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi znate što želite i planirate to manifestirati prema svojoj volji. Slažete se sa svima ovaj tjedan, a možda čak otkrijete da ste svima omiljena osoba, toliko da vam to mogu reći tijekom tjedna. Ovo je zabavan tjedan bez puno stresa; znate da ćete pronaći izlaz čak i ako postoji stres.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2