Sedmica od 10. do 16. aprila donosi RASTANAK i KRAJ LJUBAVNE VEZE u živote OVA 4 horoskopska znaka…

Sedmica od 10. do 16. aprila donosi RASTANAK i KRAJ LJUBAVNE VEZE u živote OVA 4 horoskopska znaka…

9 travnja, 2023 0 By Admin

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Za vas je uvijek najvažnije vjerovati sebi u odluke o vezi. Sve možete racionalizirati; možete vidjeti obje strane izbora, ali uvijek postoji jedna konačna istina bez obzira na to.

Da biste ovaj tjedan prihvatili energiju Venere u svom znaku, što će pojačati sve odluke koje ste željeli donijeti, prvo trebate odrediti svoju konačnu istinu. Vaš vlastiti znak je dualnost, zbog čega često možete imati poteškoća u donošenju odluke ili čak vjerovanju sebi u ono što ste odlučili. Ali ova dualnost pokazuje put prema vašem višem ili nižem ja. Pomaže vam tražiti put iscjeljenja nasuprot onom ranjavanja. Ovog tjedna je tu vaš izbor i jačaju mnoge sklonosti prema prekidu određene veze.

Samo zato što ste mislili da će vaša veza trajati zauvijek ne znači da je tako i suđeno. Samo zato što se tada činilo kao najbolji izbor ne znači da je i danas istinito. Najbolje što možete učiniti je shvatiti što želite i odakle dolaze svi ti osjećaji.

Možda vam pažnju smeta veća briga za vašu karijeru ili prijatelje, ali postoji razlog. Umjesto da jednostavno pokušavate pobjeći od odlučivanja, dajte si vremena i prostora da shvatite što vam se događa. Na taj način možete doista vjerovati da će vam izbor koji napravite uistinu pomoći da dođete do te više razine iscjeljenja i odnosa koji vas više ispunjava.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

2. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Najgora stvar koju možete učiniti je zadržati vezu samo zato što se proces koji je pred vama čini zastrašujućim. Nitko ne želi ispunjavati prostor ili ne biti potpuno odabran. Ali ovaj tjedan manje ćete se brinuti o nepoznanicama koje postoje, a više o tome kako početi rastavljati svoju vezu koja vam je postala više teret nego radost. Usredotočili ste se na druga područja svog života, poput karijere, dok ste se tiho nadali da će se srčane stvari riješiti same od sebe.

Međutim, kada doživljavate izazov u vezi, jedino što pomaže je veća emocionalna ranjivost, što ponekad može biti teško, pogotovo ako ne vidite jasan put naprijed. Iako ste možda prerasli neku vezu u svom životu, također se morate pobrinuti da nije počela nestajati samo zato što se o njoj niste brinuli na potrebne načine. Zadnja četvrtina Mjeseca je sve o oslobađanju, otpuštanju i onome što trebate rastaviti kako bi nešto drugo moglo nastaviti rasti.

Ova veza vas nikada nije toliko ispunjavala, ali ipak možete iskoristiti ovu priliku i pokazati se što ranjiviji. Iskrenost i transparentnost uvijek idu daleko u ljubavi. Iako je izazovno, također može biti od velike važnosti hoćete li pokušati ili promijeniti svoju vezu. Romantične stvari razlikuju se od bilo kojeg drugog područja vašeg života jer ne možete lako definirati uspjeh jer je velik dio toga emocionalan.

Zbog toga su osjećaji važni, i dok vaš partner može slobodnije razgovarati o svojima, odvojite vrijeme da zaronite u svoje, jer će vam to pomoći sada i u svim budućim vezama. Vaši osjećaji nisu neprijatelj, ali njihovo ignoriranje jest.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2