Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 12. april

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 12. april

11 travnja, 2023 0 By Admin

Ovaj dan donosi dobre vijesti i stvara sretne ljubavne živote. Zašto bi takav sretan dan trebao postojati i kako se on događa? Pa, prije svega, imamo jedan od najpozitivnijih dostupnih tranzita — Sunce u trigonu s Mjesecom. Sunce sja, ljudi, jer danas će biti dobro.

Tranzitno Sunce u trigonu Mjesec pozitivan je aspekt koji nam omogućuje premošćivanje komunikacijskog jaza u našim romantičnim vezama. U ljubavi smo nadahnuti optimizmom i samopouzdanjem. Govorimo stvari koje bi mogle promijeniti stanje odnosa na vrlo sretan način. Ovo je izvrstan dan za ‘postavljanje pitanja’ ili za predlaganje nečeg divljeg i zabavnog našim partnerima. Oni će se složiti sa svime što imamo u zalihi jer, pa… takav je dan.

Iako bismo svi mogli imati koristi od današnjeg sjaja, tri horoskopska znaka posebno će iskusiti sve što Sunce u trigonu Mjesec može ponuditi. Govorimo o samopouzdanju, pozitivnosti, izražajnosti, kreativnosti i sposobnosti da djelujemo prema svojim osjećajima. Na ovaj dan ne sjedimo kod kuće i žalosni – nitko ne. Ovo je jedan od inspirativnijih dana u godini do sada, pa krenite, znakovi. Iskoristite 9. travnja 2023. na najbolji mogući način, jer to je kozmički događaj napretka.

 

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Oh, kako ti je trebao dobar i solidan sretan dan, i evo te, spreman si zaroniti. Danas je 12. april, a možda ti je čak i rođendan, Ovan. Ali rođendan ili ne, danas je dan za slavlje i iskreno, danas te ništa ne može pokolebati. Uz Sunce u trigonu Mjesec kao vaš najutjecajniji tranzit, bit ćete otvoreni za nove ideje i spremni podijeliti sve što imate s osobom koju volite, a volite više od jedne osobe!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaša ljubav se proteže na vašu obitelj i partnera, a danas je sve pokriveno. Možete očekivati da ćete započeti nešto s osobom koju volite, kao u novom hobiju ili aktivnosti koja vas oboje uključuje…otkrit ćete nešto novo o svom partneru što vas oduševljava, i želite još, još, još. Danas vam je drago što ste živi, a to znači sve.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2