KARTE PRORIČU dane pomirenja kad će u mnogim LOŠIM LJUBAVNIM, ali i OBITELJSKIM vezama opet zavladati LJUBAV i SKLAD

KARTE PRORIČU dane pomirenja kad će u mnogim LOŠIM LJUBAVNIM, ali i OBITELJSKIM vezama opet zavladati LJUBAV i SKLAD

15 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Ponekad je potreban događaj koji na nas djeluje kao grom iz vedra neba da nas natjera da promijenimo svoj stav prema životu i ljubavi. Planetarni tranziti mogu stvoriti takvu priliku u obliku incidenta koji bi vas mogao zaprepastiti. Međutim, kada shvatite da ovo nije katastrofa koja se isprva čini, već jedinstveno iskustvo – bit ćete oduševljeni

 

BIK

Astralna konfiguracija mogla bi vam pomoći da se izvučete iz teške situacije u vezi na način koji promiče pravo prijateljstvo. Ako ste imali poteškoća sa svojom voljenom, učinite prvi korak da budete iskreni i recite joj kako se točno osjećate. Zatim dopustite sebi da oboje izrazite sve što iskreno osjećate. Bit ćete ugodno iznenađeni onim što se sada može dogoditi.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Prijatelji sigurno znaju kako vas sve natjerati da završite sve što započnete. Planetarno poravnanje donosi nezgodnu situaciju u kojoj možete odlučiti ili poduzeti nešto dalje ili se jednostavno uopće ne truditi. Čini se da nema sredine – nema na pola puta, nema “da vidimo kako ćemo dalje.” Ili hoćeš ili ne. Uzmite si vremena kako biste mudro birali.

 

RAK

Nebeska atmosfera može vam dati hrabrosti da riskirate o čemu razmišljate već neko vrijeme. Ne radi se o tome da odjednom dobijete dodatnu dozu hrabrosti, već više da cijenite dilemu povezanu s vašim ljubavnim interesom iz nove i vrlo drugačije perspektive. To je ono što vam pomaže da vidite put i omogućuje vam da poduzmete potrebne radnje.

 

LAV

Osjećat ćete se na vrhu svijeta uz planetarne tranzite. Ako ste u trajnoj vezi, onda nađite vremena da odete i proslavite svoju ljubav jedno prema drugome na vrlo jedinstven i individualistički način – učinite nešto što nikada prije niste. Ako tražite ljubav, budite sigurni da ste potpuno svoji, sve do svojih sitnih nožnih prstiju.

 

DJEVICA

Poravnanje planeta ponovno dovodi vaš ljubavni život u fokus. Ako doživljavate buktinju strasti, možete očekivati ​​da će stvari postati još vruće. Voljena osoba neće htjeti da gugutate i kuckate ili izvodite svoj uobičajeni gnjecavi broj. Žele akciju, uzbuđenje i izlivanje! Jeste li na visini zadatka? Dobro razmislite što pristajete učiniti.

VAGA

Svatko sanja, ali je li pažnja koju im posvećujemo ono što čini razliku između toga hoće li se ostvariti ili ostati noćne vizije. Trenutni aspekt vas potiče da obratite pozornost na jedan određeni san i dovedete ga do ispunjenja. To svakako uključuje nekoga posebnog, a također uključuje i preuzimanje inicijative na ovaj ili onaj način. Sve što trebate učiniti je zaroniti.

 

ŠKORPIJA

Kretanje planeta može vam pružiti priliku da upoznate nekoga za koga se čini da ima sve kvalitete koje ste tražili u savršenoj osobi. Ali nećete ih pronaći u lokalnoj trgovini ili naići na njih u svom susjedstvu. Morate izaći na kraj i učiniti nešto radikalno što vas dovodi u dodir s onima koji su uistinu jedinstveni.

 

STRIJELAC

Kontakti sa zemljama u inozemstvu se intenziviraju na snažan način. Postoji jedna posebna poveznica koja se tiče prijatelja i možda programa visokog obrazovanja koji bi vam mogao promijeniti život. Mogli biste se povesti na putovanje u nove kulture i nove načine života. Ako danas prvi put sretnete osobu vezanu za ovo, onda će veza biti trajna.

 

JARAC

Položaj planeta znači da se vi i vaš partner (sadašnji ili budući) možete dobro provoditi zajedno, sve dok radite bilo kakvu aktivnost koja je drugačija od norme. Morate prekinuti bilo kakvu rutinu, što se tiče ljubavnog života i navika u izlasku, i krenuti neobičnijim i originalnijim putem. Započnite odijevanjem na novi način – rekreirajte se i zabavite!

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Naredni dani imaju sve sastojke romantike iz knjige priča. Postoji strast, avantura i prilika da odete na mjesta na kojima nikada prije niste bili. Vi predstavljate jedinu prepreku, jer uživate u stabilnosti svoje zone udobnosti. Ako se sve ovo čini zastrašujućim, ostanite i gledajte romantični film umjesto da iz prve ruke iskusite vrtoglave krajnosti života.

 

RIBE

Ako razmišljate o kupnji bilo čega s partnerom, bilo namještaja ili ulaganja, onda bi ovo mogao biti izvrstan period, pogotovo ako je predmet koji vam je potreban na neki način povezan s vašim domom. Moći ćete uočiti tu nevjerojatnu ponudu, a također ćete imati prilike pronaći pravo blago. Bilo na rasprodaji ili na aukciji, bit ćete vrlo zadovoljni onim što kupite.