SJAJNA SEDMICA IH OČEKUJE: Ispred OVA 3 znaka je sedam dana SREĆE, USPJEHA, RAZNIH IZNENAĐENJA i DIVNIH TRENUTAKA…

SJAJNA SEDMICA IH OČEKUJE: Ispred OVA 3 znaka je sedam dana SREĆE, USPJEHA, RAZNIH IZNENAĐENJA i DIVNIH TRENUTAKA…

9 travnja, 2023 0 By Admin

2. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Možda ćete otkriti da vam ovaj tjedan donosi dobar osjećaj u vezi s vašim ljubavnim životom i profesionalnim svijetom. Čini se da vam stvari na poslu idu dobro, a ne radi se samo o plaći. Radi se o tome da radite posao koji volite i osjećate se cijenjenim zbog toga. Tijekom ovog tjedna, ne samo da ćete iskusiti ljubav koja dolazi od vršnjaka i kolega, već će vaš ljubavni interes ili romantični partner biti vrlo pažljivi prema vama.

Oboma će vam dati prostor koji vam je potreban da budete vaš kreativni think tank ili će biti uz vas kada to budete htjeli. Osjećate se dobro uravnoteženo i u redu tijekom tjedna. Što je još važnije, vaše strpljenje proradi u svim pravim trenucima. S Venerom u vašem znaku 11., trebali biste se osjećati dobro u vezi ljubavi i života.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Vaš veliki dan će pasti 11. travnja, kada se Sunce spoji s vašim vladajućim planetom i postavi vas u poziciju moći. To znači da ćete vi odlučivati, a te će vas odluke dovesti ili do unapređenja na poslu ili poboljšanja životnog prostora. Uživate u preuređivanju, ali ništa ne pogađa mjesto kao preuređenje s kvalitetnim alatima i proizvodima, a financijski, na pravom ste mjestu u pravo vrijeme za ovakvu vrstu obnove doma.

Ovo je sjajan tjedan jer možete biti kreativni i pomalo trošeći. Uživate trošiti novac, a sada kada ste skupili svežanj, možda ćete htjeti potrošiti dio energije ‘tjedna poreza’ na kupnju nečeg vrlo cool za svoj dom. Ovo je također odličan tjedan za vas u pogledu lukave kreativnosti; zanimat će vas umjetnički projekti i stvari vezane uz kuhinju. Budite spremni za ukusno kuhanje.

Stranice: 1 2