OVIM znacima druga polovina Aprila donosi totalni ŽIVOTNI PREOKRET, a OVOM znaku LJUBAV i NOVAC!

OVIM znacima druga polovina Aprila donosi totalni ŽIVOTNI PREOKRET, a OVOM znaku LJUBAV i NOVAC!

15 travnja, 2024 0 By Admin

OVAN

Jako poštujete nečije riječi, ali ne vidite smisao u njihovim naporima i neka distanca bi vam dobro došla, tako da se ne počnete miješati u probleme s kojima se ne možete baviti. Odvojite se od problema drugih koliko je potrebno, tako da možete zadržati fokus na onome što vam je uistinu prioritet u ovom trenutku.

Nema smisla poricati relevantnost određenih dijaloga i prilika. Prođite kroz otvorena vrata i stvorite nova iskustva kako vas rutina ne bi umorila.

 

BIK

Ne žurite se. Riješite se s problemima jedan po jedan, ostavljajući neke probleme sa strane da ih riješite kada dođe vrijeme. Potrebno vam je vrijeme za odmor, kontemplaciju i bezbrižne aktivnosti koje će vam omogućiti da se regenerirate i skrenete fokus s problema na stvari koje dobro funkcioniraju.

Slijedite ono što je lako i jednostavno u svakoj manifestaciji. Teškoće ne definiraju nikakvu razinu budućeg uspjeha i mogle bi vas iscrpiti samo kada vam je potrebna netaknuta energija.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Odlučili ste zauzeti drugačiji pristup i vidjeti kraj i prekretnicu mnogo bliže nego što se nekada činilo. Prepoznajte vremensku liniju i pravilan način rješavanja određene situacije.

Ono što je uobičajeno nije nužno definicija vaše stvarnosti, ali vam daje jasnu sliku onoga što možete očekivati ​​i kako se možete nositi s nadolazećim okolnostima. Držite svoj um otvorenim.

 

RAK

Vaš um je jasniji nego što ste očekivali u prošlosti, a dok ste tek započeli određeni put ili projekt, sigurni ste u svoje korake i samouvjereni. Ne dopustite da vam vrijeme oduzme samopouzdanje ili vas natjera da sumnjate u stvari koje ste već izabrali širom otvorena srca.

Neke veze neće biti zadovoljavajuće, a druge bi vas mogle iznenaditi svojom dubinom i predanošću. Nemojte biti vođeni poviješću koliko osjećajem ovog trenutka u vremenu.

 

LAV

Nemojte uroniti u loše navike, pogotovo ako imate poteškoća koje vam već neko vrijeme vise nad glavom. Budite nježni prema svojim potrebama i svijet koji kreativno pokušavate izgraditi bit će vam bliže, na dohvat ruke.

Nešto se promijenilo u vama što drugi nisu imali prilike vidjeti. Prepoznajte svoj novi potencijal i prođite kroz otvorena vrata čak i ako ste jedini koji duboko vjeruje u svoje sposobnosti.

 

DJEVICA

Mnogo je stvari koje ne znate o drugim ljudima, a zapravo i nisu toliko važne kada razmišljate o njihovim dugoročnim posljedicama. Slika je već stvorena i nema puno veze s dijelovima informacija koje ste prikupljali tijekom godina.

Uzmite si vremena, odvojite prioritete od pitanja koja nisu toliko važna. Trebate vrijeme daleko od nepotrebne brige i da vaša situacija bude jasna i očita, bez obzira na vašu trenutnu perspektivu.

VAGA

Rasprave na poslu vode u novom smjeru. Timski rad će dati rezultate samo ako ste u pravom plemenu i slijedite trag zajedničkih uvjerenja i ideala. Ako ste pod prevelikim pritiskom, mogli biste se svađati ili odbaciti nečije načine, iako biste trebali surađivati.

Nema smisla predugo odgađati užitak i pozitivna iskustva, pogotovo ako sada imate priliku učiniti nešto od ljubavi i zadovoljstva. Budite dovoljno hrabri da slijedite svoje srce.

 

ŠKORPIJA

Emocije ljubavi mogle bi samo spasiti ove dane, čak i ako ste neko vrijeme bili zabrinuti za budućnost i narušili vlastitu sliku. Udahnite, izdahnite i pustite da tok prirode preuzme vlast ako vam situacija već izmiče kontroli i gotovo nikada ne ovisi o vama.

Zagrljaj, poljubac i bilo koji oblik fizičke nježnosti mogli bi vam napuniti baterije brže nego mnoge druge stvari. Brinite o svom tijelu i podijelite pozitivne trenutke s onima koje volite.

 

STRIJELAC

Možda promatrate izdaleka, ali ipak želite biti dio ceremonije, netko važan i netko pozvan, te član određene grupe ljudi. Ipak, čini se da više ne dovodite u pitanje svoj osjećaj pripadnosti i u pravoj gomili, uskoro ćete procvjetati.

Organizirajte tim i potražite pomoć ako je potrebna. Ako ne, prijeđite na zdrave kontakte koji vam omogućuju da izrazite svoju kreativnost i izađete iz okvira i izvan zone udobnosti.

 

JARAC

Borba za pravdu bi vam mogla dobro doći, ali niste baš puni energije za postizanje određenih ciljeva i trebate malo više vremena da skupite snagu za određene poteze. Nemojte biti previše grubi prema sebi ili prenagli da donosite zaključke. Unutarnji mir će doći nakon što za njega postavite temelj u svom svakodnevnom životu.

Odnosi su duboko uzdrmani utjecajima koji tamo ne pripadaju. Ne dopustite da se itko miješa u stvari koje nisu njihova stvar, posebno one koje pripadaju vašem intimnom, osobnom svijetu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Imali ste dosta iznenađenja u posljednje vrijeme i više se ne osjećate sigurno dok slijedite određene ciljeve. Nemojte juriti za zadacima koji su u ovom trenutku preveliki, svjesni da će doći bolji trenutak za rješavanje situacije. Radite samo ono što osjećate spremnim učiniti. Imate dovoljno vremena za sve što vam je uistinu namijenjeno.

Ovo je izvrsno vrijeme za planiranje odmora, organiziranje putovanja koje je kasnilo u prošlosti ili sanjarenje o destinaciji i udaljenostima koje će vam pomoći da napunite baterije.

 

RIBE

Imate neke čudne ideje koje se ne čine logičnim, ali ipak daju rezultate koji su potrebni za napredak. Uzmite si vremena i vjerujte u vlastitu prosudbu prije nego što se okrenete sumnji u sebe.

Ne morate prihvatiti svaku situaciju koju su stvorili drugi, pogotovo ako vam ranjava srce i čini da se na bilo koji način osjećate loše. Zaštitite se od nepotrebnih ozljeda.