BIK: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

BIK: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

18 prosinca, 2022 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2023. godinu za osobe rođene u znaku Bika koji se sastoji od:

  • općenite astrološke analize

  • najveći izazovi

  • najveće nagrade

  • zdravlje

  • ljubav i obitelj

  • posao i financije

Općenito

Postoji poseban ton u ovoj godini u životima predstavnika ovog znaka, koji može dovesti do grubih krajnosti, ali i donijeti nevjerojatan prosperitet na temelju talenta i iskrenih unutarnjih želja. Iskrenost je najbolja politika u mjesecima koji dolaze, ne samo prema drugim ljudima, već i prema sebi. Status i uloge koje donose osjećaj postignuća lako će izblijedjeti i napraviti mjesta za kreativne procese koji su inspirativni i djetinjasti. Bez igre, sve što se napravi početkom godine možda bi se moralo ponovno pregledati i ponoviti s početkom jeseni. Stoga morate paziti da vas ne zanesu ponude koje zvuče predobro da bi bile istinite, a nisu baš njegujuće svoju autentičnu prirodu i prioritete.

Karijera se mijenja, a cijela će se zanimanja mijenjati i birati neočekivano i bez pažljivog planiranja. Oni koji su već zadovoljni svojim odabranim putem ostvarit će stabilan i značajan napredak. Posebno tijekom proljetnih mjeseci. Stabilne veze činit će se besplodnim bez plana i sljedećeg koraka na umu, a prijateljstva postaju vaša najvažnija investicija na tom putu. Samoizražavanje je važno i u privatnom i u poslovnom svijetu, a sloboda da budete vi koju daju drugi pojedinci dat će vam veliki poticaj naprijed.

 

Najveći izazovi

Predstavnike ovog znaka očekuje posebna vožnja retrogradnim kretanjem Marsa. Iako maj i jun donose moćne mogućnosti praćene obećanjima za budućnost, sve što nije bilo utemeljeno na realnim osnovama ima tendenciju da se s početkom jeseni rasprši. Očekivanja bi vas mogla odvesti na krivi put. Pogotovo ako idealizirate ljude u svom životu i počnete razmišljati predaleko unaprijed kada vam stvarno trebaju utemeljenje i zdrav razum.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Najveće nagrade

Iako se svi ti jesenski mjeseci čine maglovitima i nižim očekivanjima za cijelu godinu, najvažnija dobrobit ove godine je istina o koju se može spotaknuti i naći usred poteškoća ili bilo kojeg problema koji je pred nama. Otvorena vrata vode u avanture, a zone udobnosti lako se ostavljaju iza vas kada se osjećate nadahnuto da idete s tokom. Prijateljstva su obogaćena smijehom, humorom i pozitivnim pogledom na bilo koju situaciju u životu, što vam pomaže pronaći vjeru u svoje predosjećaje i svoj autentični proces rasta.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2