BIK: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

BIK: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

18 prosinca, 2022 0 By Admin

Zdravlje

Važnost oslobađanja od toksina u vašem tijelu je naglašena i može utjecati na vašu cjelokupnu percepciju emocija i kontakte s drugim ljudima. Kako biste pomogli prekinuti otrovne veze, okončajte otrovne navike. Vaša jetra treba dosljedne i očekivane stvari koje treba obraditi tijekom cijele godine. Opterećenja snažnog energetskog nagona u aprilu mogla bi vas podsjetiti na probleme s leđima i vratom ili zanemarene kronične probleme koje je bolno i teško riješiti. Odmorite se dovoljno i uravnotežite ga s umjerenom aktivnošću i istezanjem kako ne biste pali pod pritiskom svoje dobi, okolnosti ili problema iz prošlosti. U januaru i novembru mogući su nejasni ili psihosomatski problemi, a drugo bi mišljenje bilo vrlo dobra ideja ako se upetljate u petlju sumnjive medicinske pomoći. Držite informacije koje vam drugi daju o vašem tijelu detaljno objašnjene i jasne u svakom trenutku.

 

Ljubav I Obitelj

Početak godine donosi neke posebne i neočekivane okolnosti u vaš emotivni svijet. Prvih nekoliko mjeseci obojeni su određenim tonom “nevidljivosti”, zbog čega je teško objasniti svoju poziciju onima koji slijepo slijede pravila. Ovo je kritično vrijeme za oženjene predstavnike ovog znaka jer može pokazati rupe i nedostatke vaših intimnih, najbližih veza. A potrebno je puno strpljenja da se podsjetite na sredinu koju je nekad bilo lako pronaći. Nakon krize i zacjeljivanja unutarnjih rana, vaš će osjećaj vlastite vrijednosti porasti, a podsjetit ćete se na svoje sposobnosti i ono čime se više ne morate zadovoljiti.

Ljubavne priče koje započnu tijekom ove godine mogu dovesti do važnih godina zajedništva, zajedničkih interesa, ciljeva i obitelji. Ono što se čini površno pokazuje se da ni na koji način nije lako za srce. Ali dubina predanosti može unijeti red u bilo koji odnos koji je na putu. Imajte na umu da jesen donosi određena razočaranja, te je važno slobodno komunicirati i prikupiti sve informacije prije nego što prebrzo donosite zaključke i previsoko podignete ljestvicu očekivanja od voljenih osoba.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Posao i financije

Neće biti lako utemeljiti svoje ideje i pronaći odgovarajuću financijsku korist ako niste dobro povezani sa svojom autentičnošću u bilo kojem profesionalnom naporu. Ciljevi će biti postavljeni visoko i treba ih brzo ispuniti. Tako da možete sačuvati energiju koju ćete imati prije ljeta za energetsku potražnju koja dolazi s krajem godine. Iskoristite svaku priliku koju dobijete, široko u svojoj perspektivi, ali osjećajući atmosferu i naglašenu emociju kontakata koji s vremenom nose više problema nego koristi. Brze i slobodne prilike će procvjetati. Ipak, potrebna vam je struktura i osjećaj pripadnosti da bi stvari trajale i donijele pravi osjećaj stabilnosti.

Stranice: 1 2