OVAN: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

OVAN: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

19 prosinca, 2022 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2023. godinu za osobe rođene u znaku Ovna koji se sastoji od:

  • općenite astrološke analize

  • najveći izazovi

  • najveće nagrade

  • zdravlje

  • ljubav i obitelj

  • posao i financije

 

Općenito

U svijetu Ovna, 2023. je godina puna bogatstva i ljubavi. Otvorenost za život i vjera u sebe donosi prilike koje se ne smiju propustiti. Važnije je nego ikad ne odlutati u svijet sanjarenja i idealizma za koji se osjećate nedostižnim, jer ovo je vrijeme kada je sve moguće u stvarnom svijetu, a potrebno vam je uzemljenje i konkretni koraci poduzeti kako biste napravili promjenu. Izbjegavajte otrovne tvari i interakcije, kako bi tijelo i um bili čisti. To će omogućiti kritičkom razmišljanju da vas provede kroz praktične probleme koji vas mogu odvesti u nevjerojatnim smjerovima.

Proteklih nekoliko godina bilo je teško za psihu. Vaša osjetljivost na kolektivne stvari i osjećaje drugih konačno može biti podrška u nadolazećim mjesecima, ali samo ako prvo uvedete red u vlastiti život. Ako niste u miru, rasipanje svoje empatije na one koji to uzimaju zdravo za gotovo neće vas učiniti sretnima. Iskoristite svoj idealizam kako biste izgradili stvarni svijet u kojem želite živjeti. Isplanirajte putovanje gdje to okolnosti i ograničenja dopuštaju, upišite tečajeve ili fakultete koji se čine inspirativnima i upotrijebite svoje talente i umjetnost za samoizražavanje. Vrijeme je da prenesete svoje emocije na fizički nivo, otpustite ih i napravite mjesta za nove. Spremni ste zablistati i teći u osjećajima ljubavi koji više ne stoje kao teret na vašem srcu.

 

Najveći izazovi

Nesebičnost i empatiju svijet uvijek hvali i oni vam nikako nisu mana. Ipak, mogu iscrpiti energiju koja vam je potrebna za vlastiti život, a to može biti ekstremni energetski nedostatak za vaše planove u nadolazećim mjesecima. Trik nije u tome da postanete hladniji ili suzdržaniji. Umjesto toga, morate promatrati sa sigurne udaljenosti prije nego što uskočite kako biste spasili stvar. Pružite ruku pomoći drugima samo kada oni to traže i ne dopustite da vas se uzima zdravo za gotovo. Činiti dobro je dobro samo ako u tom procesu činite dobro i za sebe. Činiti dobro onima koje žalite može biti utemeljeno na nepoštovanju. Ako su sposobni, pustite ih i gledajte svoja posla, stvarajući vlastiti svijet pun ljubavi.

 

Najveće nagrade

Kada duboka pitanja zime uzdrmaju vaše temelje u januaru, rješenja problema postaju lakša. Spremni ste udahnuti život s radošću i čuđenjem, a ova godina nosi podržavajuće energije i osjećaje za nevjerojatan napredak u svim područjima života. Nove ljubavne priče i inspirativna partnerstva su pred vama, da vas podsjećaju da ste voljeni i još uvijek sposobni za iscjeljenje, nove avanture i intimne kontakte. Što god moglo doći kao teret, sukob ili problem, teče prema rješenju s puno većom lakoćom nego prije.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2