Slijedi 7 bezbrižnih dana za OVE znakove, jer će napokon PROBLEME POSLATI u PROŠLOST!-/

Slijedi 7 bezbrižnih dana za OVE znakove, jer će napokon PROBLEME POSLATI u PROŠLOST!-/

16 prosinca, 2022 0 By Admin

OVAN

Karte pokazuju da ćete se tokom naredne sedmice uz malo truda moći izboriti za sve što želite i do svega do čega vam je stalo. Naredna sedmica će vam donijeti dešavanja zbog kojih ćete samo za sreću znati. Pred vama su zaista lijepi dani.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Narednu sedmicu će obilježiti dešavanja koja će biti vezana za vaš ljubavni život. U vaš život ući će jedna vrlo zanimljiva i interesantna osoba. Očekuje vas zanimljiv susret i to sa osobom koja će biti prema vašim kriterijima.

 

 

BLIZANCI

Ako će vam naredna sedmica nešto donijeti, onda će vam nažalost donijeti samo brige i probleme. Nažalost, teško da ćete to moći izbjeći. Krajnje loša sedmica je pred vama sa negativnim dešavanjima, kako s poslovne strane, tako i sa ljubavne strane. Zaista vam neće biti lako i morat ćete pripaziti na svoje postupke.

 

 

RAK

Naredna sedmice će vam biti zaista jako lijepa. Ne samo da ćete uspjeti riješiti brojne probleme, nego će neka dešavan ja koja ćete imati pokazati vam da zaista imate velike razloge da vjerujete u neku bolju budućnost. Naredni dani će vam donijeti ogromnu količinu sreće.

 

 

LAV

Ako će vam nešto donijeti naredna sedmice, onda će vam donijeti brojne razloge za sreću. Tokom cijele sedmice će vam se dešavati samo lijepe i pozitivne stvari i zaista ni jedan razlog za zabrinutost nećete imati. Posebno ćete biti zadovoljni sa poslovnim uspjesima.

 

 

DJEVICA

Konačno dolaze dani koji će ispuniti sva vaša očekivanja. Tokom naredne sedmice vas nikakvi problemi ne očekuju, dok ćete razloga za sreću imati nekoliko. Najviše će vas obradovati jedan novčani dobitak.

VAGA

Tokom cijele naredne sedmice pratit će vas tuga i stres. Ljubavna situacija neće ni malo biti dobra, nego baš naprotiv. Neki postupci vaše voljene osobe će vas jako razočarati i rastužiti. Tek drugi dan vikenda je moguće smanjivanje tenzija.

 

 

ŠKORPIJA

Naredna sedmice će vam donijeti kako probleme, ali isto tako i veliku sreću. Loše raspoloženje zbog poslovnih problema ćete moći kompenzirati sa srećom u ljubavnom životu, jer ljubav vam donosi samo lijepa i pozitivna dešavanja.

 

 

STRIJELAC

Naredna sedmica ako će vam što donijeti, onda će vam donijeti nešto što ni najmanje sada ne očekujete. Naime, narednih dana ćete upoznati jednu vrlo zanimljivu osobu na koju ćete ostaviti jako dobar dojam, isto kao i ta osoba na vas. Moguće je da se iz tog poznanstva razvije i prisniji odnos, a čak i ljubav.

 

 

JARAC

Tokom naredne sedmice ćete biti u prilici da rješite brojne probleme koje imate. Postoji mogućnost da veliku većinu problema jednostavno pošaljete u prošlost. Karte vam predviđaju jednu bolju i sretniju budućnost.

 

 

VODOLIJA

Ako je vjerovati kartama kada je riječ o vašem znaku, u narednoj sedmici vam i neće biti baš lako i lijepo. Naime, karte pokazuju da ćete imati velikih ljubavnih problema, ali isto tako je moguć i novčani gubitak.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Tokom naredne sedmice karte pokazuju vašem znaku da ćete imati razloge i za sreću, ali isto tako i za zabrinutost. Naime, karte pokazuju da ćete imati poslovnih problema, a možda čak i gubitaka. Gubitak se može odnositi na poslovne financije, ali i u onom najgorem slučaju i na gubitak radnog mjesta. Ali, ljubav će vam donije velike razloge za sreću, kao i ostvarenje velike želje.