MJESEČNI HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA za DECEMBAR! Nadasve zanimljiv i uzbudljiv mjesec je pred OVIM znacima i strahovite životne promjene…

MJESEČNI HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA za DECEMBAR! Nadasve zanimljiv i uzbudljiv mjesec je pred OVIM znacima i strahovite životne promjene…

24 studenoga, 2022 0 By Admin

Nadasve zanimljiv i uzbudljiv mjesec je pred OVIM znacima i strahovite životne promjene! Evo tko će se obogatiti, promijeniti okruženje, posao, pronaći ljubav života…

OVAN

Bliski prijatelj ili vaš partner mogao bi vam predložiti improvizirano putovanje i možda ćete odlučiti otići. Nemirni ste za avanturu. Možda ste razmatrali nekoliko opcija, ali ideja vašeg prijatelja čini se najprivlačnijom. Ako je ovo putovanje u stranu zemlju, možda biste željeli učiti jezik. Iznenadit ćete se koliko brzo možete naučiti.

 

BIK

Neočekivana svota novca mogla bi izazvati kaos u vašem domu, ali to je uzbudljiva, ugodna vrsta pandemonija! Možda vam to omogućuje da napravite neke potrebne promjene ili kupite novu opremu, namještaj ili uređaje. Nazovite neke prijatelje i recite im dobre vijesti. Možda biste željeli organizirati proslavu!

 

 

BLIZANCI

Informacije koje ste primili bi vam mogle omogućiti promjenu posla, prebivališta ili barem načina na koji razmišljate ili djelujete. Možda ćete se osjećati nervozno zbog tih mogućnosti. Nemojte se bojati ići s tokom i napraviti promjene. Ovo je samo jedna prepreka u vašem osobnom razvoju.

 

 

RAK

Povećanje vaših tehničkih vještina moglo bi vam donijeti novi posao ili povećanje prihoda. Možda ste se u posljednje vrijeme osjećali pomalo nervozno i ​​pod stresom, ali ovo bi se sada trebalo izbalansirati. Osjećate se usredotočeno i pažljivo ciljate prema svojim ciljevima. Uspjet ćeš ako nastaviš takvim kakav jesi.

 

 

LAV

Ako niste romantično povezani, očekujte da će se taj status promijeniti. Mogli biste upoznati više od jedne privlačne osobe! Nova osoba bi mogla doći u vaš život ili bi vam se stari prijatelj odjednom mogao učiniti privlačnijim nego što ste mislili. Ako ste uključeni, očekujte da će se energija oko vašeg partnera promijeniti. On ili ona može izgledati sretnije, smiješnije, jače, toliko da se iznova zaljubite.

 

 

DJEVICA

Idealizam i neka intrigantna mistična otkrića mogli bi vas natjerati da poželite širiti svoje ideje. Možda biste željeli pozvati neke prijatelje na razgovor. Većinom će ljude zanimati sve što kažete. Ne forsirajte problem onima koji sumnjaju. Morat će se sami odlučiti i to će učiniti u svoje vrijeme.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2