LJUBAVNI HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA za DECEMBAR! Nekoga će iznenaditi POZIV BIVŠE LJUBAVI, a netko će prihvatiti da NIJE VOLJEN i KRENUTI DALJE…

LJUBAVNI HOROSKOP CIGANSKIM KARTAMA za DECEMBAR! Nekoga će iznenaditi POZIV BIVŠE LJUBAVI, a netko će prihvatiti da NIJE VOLJEN i KRENUTI DALJE…

24 studenoga, 2022 0 By Admin

OVAN

Imat ćete poriv da se izrazite kako se iskreno osjećate prema posljednjoj osobi u vašem životu. Imate sklonost skrivanju svojih stvarnih emocija, ali ćete željeti reći kako jest, a to bi moglo učvrstiti i ojačati trenutnu vezu. Ali budite oprezni i izaberite pravi trenutak. Moguće je da se vaša voljena osoba preispituje i da trrenutno traži svoje mjesto u vašoj vezi, stoga, može biti dvosjekli mač, možda ćete učvrstiti svoju vezu, a možda čujete ono što ni u kojem slučaju ne želite čuti. Moguće je da ćete shvatiti da niste više voljeni i krenuti tražiti svoju sreću dalje pod Suncem.

 

 

BIK

Iako se možda ne osjećate toliko fizički privučeni svojim ljubavnim interesom kao inače, vjerojatno ćete nekako ojačati međusobnu vezu i potaknuti vas da obnovite osjećaj predanosti. Osjećat ćete se iznimno blisko na emocionalnoj razini, i zbog toga ćete otkriti da postajete prirodno bliži na drugim razinama; stoga, neka vas ova privremena faza ne brine.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Promotrite svoje najosobnije odnose i otkrijte svoje motive za pokretanje svakog od njih. Ako u svom srcu znate da niste bili vjerni svom dubljem ja, onda je vrijeme za neku stvarnu misao. Ili popravite ravnotežu ili odlučite prekinuti partnerstvo.

 

 

RAK

Odvojite vrijeme da stupite u kontakt sa svojim dubljim osjećajima u vezi s vašim najosobnijim odnosom. Ako imate određene probleme o kojima je potrebno razgovarati, učinite to dok ste u mogućnosti nadoknaditi sve poteškoće s određenim stupnjem šarma. Iznad svega budite iskreni i razmislite o tome brinete li oboje o potrebama jedno drugoga ili isključivo o svojim potrebama. Ako budete iskreni, vaš će se odnos uvelike poboljšati!

 

 

LAV

Iskoristite svoj urođeni šarm i svoje najzahvalnije ponašanje kako biste partnera (sadašnjeg ili budućeg) zavrtili oko malog prsta. Ovo je jedno vrijeme kada vam pravi osmijeh može donijeti sve što želite, a prave riječi mogu vam donijeti još više. Svakako vrijedi uključiti šarm, jer ćete biti uspješni na načine koje niste mogli predvidjeti!

 

 

DJEVICA

Mjesečna energija uvelike je povezana s potrebama i vas i vašeg partnera.  Osjećat ćete se kao da razgovarate o onome što želite na svim razinama, od fizičke do metafizičke. Ako već imate dobar odnos, onda ćete se zabaviti; ako ne, onda možda imate nekoliko stvari za raspraviti, i što prije, to bolje!

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2