Ribe NIKAD ne odustaje od svojih SNOVA i onih koje VOLI. U genima joj je da se BORI za SEBE i svoje VOLJENE do ZADNJEG ATOMA SNAGE!

Ribe NIKAD ne odustaje od svojih SNOVA i onih koje VOLI. U genima joj je da se BORI za SEBE i svoje VOLJENE do ZADNJEG ATOMA SNAGE!

31 listopada, 2022 0 By Admin

Ribama je srce čisto poput suza… Za njih se vrijedi boriti. Kako se mijenjaju vremena, tako se mijenjaju i ljudi. No ribe ostaju iste. One se ne mijenjaju. Ribe si ne žele dopustiti da budu kao druge osobe koje misle samo na sebe. Oduvijek su mislile i na druge osobe i to im je bilo dio svakodnevnog života.

Oduvijek su bile sposobne za mnogo toga. Uvijek su bile tu i pazile na sve svoje prijatelje. Nikada nisu dopuštali da se netko osjeća izostavljenim ili da misli da vrijedi manje od nekog drugog. Ribe nikada nisu bile sposobne mrziti nekoga. Uvijek su na najbolji mogući način rješavale sve svoje probleme.

Ribe su osobe koje su rođene kako bi voljele, a ne kako bi mrzile. Kod nje se ne mogu primjetiti niti sebičnost niti ljubomora. Ribe su jako dobra bića koja uvijek jedva čekaju sa ostalima podijeliti sve što im se dobro događa u životu. Ona je osoba velike duše koja nikada drugima nije poželjela nešto loše.

U svim lošim situacijama pokušava izvući ono najbolje što može, te tako barem malo spasiti stvar. Vole vidjeti kada su ljudi oko njih sretni i kada su ispunjeni srećom i radošću. One uvijek polaze od sebe. Sebi ne žele tugu i nesreću, pa to ne žele niti ostalima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Uvijek se stavljaju u svoju poziciju i na taj način najlakše shvate što i druge osobe ne vole. U prošlosti se bilo vrlo lako izboriti za povjerenje ribe. U prošlosti je…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2