LAV – Ne zaboravlja ničiju DOBROTU, ali NE ZABORAVLJA ni NEPRAVDU i one koji su ga IZDALI i POVRIJEDILI! Ako i oprosti, zaboraviti ne može!

LAV – Ne zaboravlja ničiju DOBROTU, ali NE ZABORAVLJA ni NEPRAVDU i one koji su ga IZDALI i POVRIJEDILI! Ako i oprosti, zaboraviti ne može!

1 studenoga, 2022 0 By Admin

Lav je peti znak horoskopskih znakova. Osobe rođene u znaku Lava su po mnogo čemu posebne, jednistvene i drugačijie. Jedna od njegovih osobina je dominantnost. Lav je rođen da bude vođa.

Gdje god da se nađe, voli da bude u centru pažnje. Voli da se ističe i voli dominirati. Ukoliko Lav nije u centru pažnje, tada se u tom okruženju ne osjeća dobro.

Tada se jednostavno umiri, povuče i gotovo da bude neprimjetan. Vrlo brzo ustaje i napušta okolinu. Još jedna osobina osoba rođenih u znaku Lava je autoritet. Lavovi su autoritativni i najčešće je onako kako oni žele da bude.

Ukoliko naiđu na vrstu otpora, te ne mogu provesti svoje ideje i zamisli onako kako žele i hoće, ne odustaju. Nikada ne odustaju od svojih zamisli i ideja.

Lavovi će se služiti raznim metodama, ponekad i manipulacijom, sve dok ne postignu svoje zamisli i nametnu se kao autoritet. Lavovi su vrlo kreativni. Puni su stvaralačkih ideja.

Neprestano razmišljaju što i kako da naprave da im bude lakše i bolje u životu. Posebno su kreativni na poslovnom planu i vrlo često takve svoje ideje i svoju kreativnost sprovedu u djela.

Još jedna osobina koja krasi Lavove je upornost, isto kao i snalažljivost. Lavovi nisu pretjerano podložni nekim crnim mislima, pesimizmu ili depresivnim stanjima. Oni uvijek vjeruju i znaju da su dovoljno sposobni, pametni i snalažljivi i znaju da će prije ili kasnije uspjeti u životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Lavovi nisu strpljivi.

Kada nešto naume, žele da to bude sad i odmah. Lavovi nisu ni previše skromni, no to ne znači da nisu zahvalni i da nisu sretni zbog onoga što imaju, ali uvijek teže nečemu boljem i većem. Ambicioznost je također njihova velika osobina kojom se mogu dičiti. Lavovi su jednostavno stvoreni da…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2