Ribe NIKAD ne odustaje od svojih SNOVA i onih koje VOLI. U genima joj je da se BORI za SEBE i svoje VOLJENE do ZADNJEG ATOMA SNAGE!

Ribe NIKAD ne odustaje od svojih SNOVA i onih koje VOLI. U genima joj je da se BORI za SEBE i svoje VOLJENE do ZADNJEG ATOMA SNAGE!

31 listopada, 2022 0 By Admin

U prošlosti je vjerovala svakome, no sada to više nije takav slučaj. Shvatila je kakve su osobe u njezinom životu i počela je vjerovati samo sebi. Naravno vjeruje i osobama koja su u njezinom svakodnevnom životu, no sve prima s oprezom.

Mnogo puta je bila povrijeđena da bi tako olako nekome ponovno počela vjerovati. Na teške načine je riba shvatila da u nekim ljudima nema niti malo dobrote. Zbog toga je sada jako teško dobiti njezino povjerenje. Ljudi su na brojne loše načine iskorištavali njezino povjerenje i sada joj je jako teško ikome išta vjerovati.

One su oduvijek bile anđeo čuvar omiljenih im osobama i to će tako i ostati. Uvijek su bile spremne pomoći bilo kome u bilo koje doba dana ili noći. Nikada nisu odbijale pružiti nekome pomoć. Ona čuva svoje voljene od briga i loših stvari i na sve načine pokušava da uživaju u velikoj sreći.

Sve dok riba bude postojala, ona će pokušavati da usreći sve osobe do kojih joj je stalo. One su jedno nevjerojatno biće te u njihovim srcima postoji samo ljubav i dobrota. Prema svima u svome životu su jednake i dobre. Nikoga ne izostavljaju od bilo čega, te sve osobe u životu smatraju da su jednake.

Osobe koje se druže sa njima i svakodnevno su u doticaju sa ribom su jako sretni ljudi. Te osobe znaju koliko je ona kvalitetna, te se boje da je ne izgube na bilo koji način.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Toliku dozu dobrote još nitko nije pronašao u bilo kome. I ribe su također veoma sretne osobe što su toliko cijenjene u društvu. Ribe su svjesne sebe, znaju da imaju i vrline i mane, ali znaju da imaju daleko više vrlina i mana. Onaj ko upozna ribine sve strane, jednostavno ju mora zavoljeti.

Stranice: 1 2