OVAN – LJUBAV u NOVEMBRU: Prošlost će oživjeti i vratiti vam BIVŠU LJUBAV u život. Bit će ovo mjesec VELIKE LJUBAVNE SREĆE za Ovnove!

OVAN – LJUBAV u NOVEMBRU: Prošlost će oživjeti i vratiti vam BIVŠU LJUBAV u život. Bit će ovo mjesec VELIKE LJUBAVNE SREĆE za Ovnove!

31 listopada, 2022 0 By Admin 2

Za Ovnove KOJI SU u ljubavnoj vezi:

Vi ste konačno uspjeli pronači vašeg ljubavnog partnera koji je baš po vašoj mjeri. Ljubav se rodila među vama, a tako ste si slični i tako pašete jedno drugome. Najbitnija vam je vaša ljubavna sreće bez obzira na sve. Ipak, bilo bi lijepo da i vaša obitelj prihvati vaš izbor i da vas iskreno podrži u vašoj ljubavnoj vezi. Nije vam tako nešto presudno, ali sve bi tako bilo lakše. Volite svoju obitelj, ali vi ste taj koji traži svoju sreću i svoj put u životu, pa tako i u ljubavi.

Dobre vijesti donose vam zvijezde jer će u toku ovog mjeseca vaša obitelj upoznati vašu ljubav, vašeg ljubavnog partnera. Bit će to iskren i dirljiv susret nakon kojeg ćete biti sigurni da je vaš partner potpuno prihvaćen u vašoj obitelji. Bit će to divan osjećaj i podstrek vama da vaša veza uspije i ostane trajna.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

Za Ovnove KOJI NISU u ljubavnoj vezi:

Vama je potrebno nešto da osvojite srce osobe koja vam se sviđa, a ni sami ne znate što. Da li je to manjak samopouzdanja, da li je nešto drugo, ne znate, ali silno želite učiniti sve kako biste i vi ostvarili ljubavnu vezu baš sa tom osobom. Ljubav je čudna i ponekad kao da ne dozvoljava dvoje ljudi da budu zajedno. Takav osjećaj vas prati već neko vrijeme i takav osjećaj će prevladavati i u ovom mjesecu, na vašu žalost. Zvijezde vam nisu sklone i vjerojatno nećete uspjeti ostvariti ljubavnu vezu s tom osobom.

Međutim, nije sve tako crno. Sigurno je da će biti prilike da u skorije vrijeme učinite nešto bolje po tom pitanju. Možda vam se samopouzdanje popravi, možda i zvijezde budu drugačije gledale na vas. Jednom ćete uspjeti u svojoj želji i ostvariti ljubavnu vezu upravo sa tom osobom koja vam se tako jako sviđa, ali to se neće dogoditi u toku ovog mjeseca.

Osim toga, ono što ćete moći je ostvariti vezu sa bivšim partnerom. Možda mu je predugo trebalo da shvati što je imao, pa izgubio, a možda se jednostavno neke ljubavi trebaju raspasti da bi s vremenom shvatili da zapravo ne mogu jedno bez drugog i da su suđeno jedno drugom.

Vaš bivši će napraviti prvi korak i upravo će on biti ta osoba koja će se vama na nekim putem javiti i kontaktirati vas. Vama je jasno da u vama još uvijek tinja ta ljubav, ako možete zaboraviti na sve ono loše i ako imate dovoljno vjere u bolju budućnost, onda nema razloga da ne pokušate. Opet.