LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: Pred OVIM znacima su DANI na koje DUGO ČEKAJU!-/

LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: Pred OVIM znacima su DANI na koje DUGO ČEKAJU!-/

11 srpnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Razočarenje vas očekuje do kraja sedmice jer koliko god se trudili, dobit ćete odbijenicu od osobe koja vam se sviđa. Vrijeme je da krenete dalje i zaboravite na tu osobu, jer krajem sedmice vraća vam se osoba iz prošlosti u život. Sa tom osobom možda biste mogli ponovo pokušati.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Odlično se osjećate jer ste zadovoljni vašom vezom. Sve je savršeno pa se potrudite da tako i ostane. Vikend je idealno vrijeme da odvedete partnera na romantičan izlet i pokažete kolika je vaša ljubav prema njemu.

 

 

BLIZANCI

Postoji velika mogućnost da u do kraja sedmice promijenite svoj ljubavni život iz korijena. Dovoljno je da imate volju za to i da si omogućite sreću kakvu želite u ljubavi. Pokušajte, nemate što izgubiti.

 

 

RAK

Sve je odlično u vašoj vezi, sve funkcionira gotovo savršeno, ali vama se javila jedna osoba iz vaše prošlosti. Ni sami ne znate što da učinite, ali što god odlučili, budite oprezni. Zapitajte se da li je vrijedno staviti na kocku ono što sada imate zbog nekog davno zaboravljenog.

 

 

LAV

Željni ste toga da vas netko iskreno voli. Međutim, vi po tom pitanju ne radite dovoljno pa je potrebno više truda sa vaše strane. Sedmica pred vama donosi vam priliku da pokažete jednoj osobi kakvi jeste i da ju očarate. Nemojte to nikako propustiti.

 

 

DJEVICA

U narednim danima, uvjerit ćete se da vaš partner i nije potpuno iskren prema vama. Neće biti nikakvih velikih grijehova sa partnerove strane, ali bi više njegove iskrenosti pomoglo u očuvanju vaše veze. Budite oprezni i ne vjerujte svakoj partnerovoj riječi.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2