LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: Pred OVIM znacima su DANI na koje DUGO ČEKAJU!-/

LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: Pred OVIM znacima su DANI na koje DUGO ČEKAJU!-/

11 srpnja, 2022 0 By Admin 2

VAGA

Dani pred  vama baš i neće biti blistavi. Slijede vam neka razočaranja u partnerove postupke prema vama koja nećete moći razumjeti. Pravo je vrijeme za ozbiljan razgovor sa partnerom.

 

 

ŠKORPIJA

Nikako nemojte gubiti kontrolu u narednim danima. Vaši ljubomorni ispadi nerviraju vašeg partnera pa se morate potruditi da to više ne činite. Zaista za to nemate nikakvih razloga.

 

 

STRIJELAC

Period do kraja sedmice neće biti dobar za vas, bar što se ljubavi tiče. Puno nervoze, bespotrebnih rasprava sa partnerom unijet će nemir u vašu vezu. Pokušajte oraspoložiti i sebe i partnera pa otputujte nekamo za vikend i vratite romantiku u vezu.

 

 

JARAC

Sve teče kako treba, volite se i pokazujete to jedno drugome. To ne znači da se trebate opustiti već dajte sve od sebe kako biste usrećili svog partnera. Zvijezde su vam naklonjene, pa to iskoristite na najbolji mogući način.

 

 

VODOLIJA

Naredni dani donijet će vam iznenađenje kakvom se niste ni u snu nadali. Jedna osoba koju dugo poznajete i sa kojom ste u prijateljskim odnosima, otvorit će svoje srce i reći što osjeća prema vama. To će vas jako iznenaditi, a o vama ovisi što ćete dalje učiniti.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE

Dani pred vama donose mogućnost da sredite svoj ljubavni život, ali samo pod uvjetom da ne budete previše ponosni. Žrtvujte svoj ponos ovoga puta, recite toj osobi što osjećate i sve će se vrlo brzo isplatiti. Takav postupak unijet će ponovno sreću u vaš ljubavni život.

Stranice: 1 2