LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Jul: Ovaj dan vraća BIVŠU LJUBAV u živote OVA 2 zodijaka!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 12. Jul: Ovaj dan vraća BIVŠU LJUBAV u živote OVA 2 zodijaka!-

11 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Od ljubavnog života očekujete dosta, ali slabo radite na tome da se nešto počne dešavati. Ne dajete sebe, a onda vam se ništa ne može ni pružiti. Živite dan po dan i očekujete čudo. Čuda se rijetko događaju.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. ) 

Dan će vam donijeti po pitanju ljubavnom života osjećaj usamljenosti i bit će vam potrebna pažnja i koja topla riječ da bi se utješili. Nemojte čekati da vaša voljena osoba primjeti to vaše stanje. Ako ne primjeti i ne postupi na način koji bi vi htjeli, osjećat ćete se još tužnije. Jednostavno priđite vi svome partneru.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Dan ispred vas, neće obilovati velikim raspoloženjem i ushitom, pa tako ni na ljubavnom planu. Vaša voljena osoba mogla bi uputiti neke kritike, no vi nećete imati volje da ulazite u rasprave ni da se branite.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Vama se u glavi mota osoba koja vam obuzima velik dio misli i zbog čega često odlutate i ne doživljate ništa oko vas. Vaše ponašanje bit će sumnjivo vašoj voljenoj osobi. Unesite više akcije u vaš sadašnji ljubavni život.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Reklo bi se “dobar izgovor, zlata vrijedi”. Vaši izgovori po pitanju ljubavnog života postaju previše providni. Koliko god volje i želje imali ili ne imali ili problema i obaveza, dajte više sebe svome ljubavnom životu.

 

Nastavak na idućoj strani…

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Dan ispred vas, bit će nezainteresiran kada je u pitanju ljubavni život i vaša voljena osoba. Sve više gubite volju za vaš ljubavni život i partnera.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Dan ispred vas, bit će vrlo povoljan na ljubavnom planu i povoljan za ljubav. Vaša voljena osoba će vam jednim postupkom pokazati i dokazati koliko vas voli i koliko joj je stalo do vaše zajedničke sreće. To će u vama pobuditi nježnost, a i samokritiku, jer ćete pomisliti na situacije kada se niste baš najbolje ophodili sa vašim partnerom.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Vi ste u periodu kada jednostavno ne znate uzeti ono najbolje iz vašeg ljubavnog života. Na momente ste sretni, na momente niste. Nemate veće razloge za nezadovoljstvo, ali jednostavno se ne dajete previše vašem ljubavnom životu.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Problem koji je nastao između vas i vašeg partnera neće nestati sam od sebe. Idete linijom manjeg otpora tako što ste doveli komunikaciju na minimum, a to svakako nije riješenje. Razgovor i obostrana volja može riješiti sve nastale probleme.

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Kada je vaš ljubavni život u pitanju, neprestano se hvatate za sitnice i u njima pronalazite razloge zbog kojih bi mogli sumnjati u osjećaje vašeg partnera. Prepustite se i uživajte. Nemojte sami sebI nanositi loše raspoloženje takvim situacijama.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Dan ispred vas mogao bi vam donijeti ljubomoru kada je ljubavni život u pitanju. Jedna situacija vezana za vašu voljenu osobu će u vama izazvati ljubomoru. Nepotrebno, jer nema razloga, ali se nećete moći oteti tome.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Vaša voljena osoba mogla bi nešto tražiti od vas. Obećanje  ili nešto slično tome. Nemojte ništa obećavati ukoliko već unaprijed znate da to nećete moći ili nećete željeti održati to obećanje.