DNEVNI HOROSKOP za 12. Jul: Bik će rješiti VELIKI PROBLEM, Vodolija će biti PRESRETNA, a jednog znaka čeka NOVI POČETAK!-

DNEVNI HOROSKOP za 12. Jul: Bik će rješiti VELIKI PROBLEM, Vodolija će biti PRESRETNA, a jednog znaka čeka NOVI POČETAK!-

11 srpnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Dan bi vam mogao donijeti neke informacije, odnosno glasine koje će vas prilično uzdrmati i iznenaditi. Međutim, prije nego išta poduzmete, prvo popričajte sa partnerom i pokušajte sami zaključiti koliko u svemu tome ima istine.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Dan će vam veoma pogodovati na svakom planu vašeg života. Osim toga, neki problemi koji su već jako dugo prisutni, mogli bi postati samo ružna prošlost. Iskoristite ovaj dan i izvucite iz njega maksimum.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Dan će biti povoljan kako na poslovnom planu, tako i na ljubavnom. Neke situacije će vas ugodno iznenaditi i donijeti vam sretne trenutke. Ovakvi dani nisu česti i zato uživajte u njemu i iskoristite ga i u druge svrhe i izvucite maksimum iz dana.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Dan neće biti lak. Osim što nećete imati volje, a ni motivacije za poslovnim obavezana, stvorit će vam se još dodatan problem. Vaše poslovne kolege napravit će problem u kojem ćete i vi biti uvučeni. Vaše krivnje neće tu biti. Problem je jer su ljubomorni.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Već neko vrijeme u određenim situacijama ne radite onako kako mislite i želite, nego onako kako vaš partner želi i očekuje. Tako postupate zbog mira u vezi. Međutim, vaš partner to ili ne cijeni ili ne cijeni dovoljno. Umjesto da vam bude zahvalan i cijeni vašu žrtvu, on vam samo tugu nanosi. Pokažite gdje mu je mjesto i zahtjevajte više poštovanja.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2