LJUBAV VIKENDOM: Lav će biti uznemiren pozivom osobe iz prošlosti, Djevica zabrinuta, a OVE zodijake će pratiti sreća zvijezda!-/

LJUBAV VIKENDOM: Lav će biti uznemiren pozivom osobe iz prošlosti, Djevica zabrinuta, a OVE zodijake će pratiti sreća zvijezda!-/

9 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Pred vama su dva dana vikenda u kojima ćete se moći posve opustiti, jer nećete imati nikakvih negativnosti, nemira i problema, a posebno u ljubavnom životu. Vaš odnos sa partnerom bit će skladniji nego inače. Vaša voljena osoba će vas iznenaditi sa jednim lijepim postupkom koji će vam puno značiti, jer ćete time vidjeti koliko ste zapravo voljeni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Vikend pred vama svakako neće biti lak, ali će biti uspješan. Tijekom vikenda morat ćete donijeti neke odluke koje su vezane za vaš poslovni život i za ljubavni život. Upravo će se ovih dana očekivati od vas da riješite nastale poslovne i ljubavne probleme. Na vašu sreću, riješit ćete sve u svoju korist i biti zadovoljni.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Ovo neće biti vikend iz snova, ali svakako će biti zanimljiv. U ljubavnom životu bit će dosta negativnosti i neslaganja sa partnerom. Nećete moći naći zajednički jezik gotovo oko ničega i vladat će konstantna napetost i prepirke. Ali, imat ćete jedan vrlo zanimljiv susret sa osobom koju niste dugo vidjeli, pa ćete na kratko zaboraviti ljubavne probleme.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Tijekom vikenda očekuju vas kako neugodne situacije, tako i ugodne. Prvi dan vikenda za vas će biti buran, jer ćete sa partnerom doći u sukob oko riješavanja starih problema koje vučete iz proteklih dana. No drugi dan vikenda na vašu veliku sreću uspjet ćete na obostrano zadovoljstvo riješiti sve probleme i razmirice koje ste imali.

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Pred vama je jedan vrlo zanimljiv vikend i to najblaže rečeno. Baš kada pomislite da vas ništa ne može iznenaditi, iznenadit će vas poziv vaše bivše ljubavi, a taj poziv unijet će nemir u vas. Drugog dana vikenda bit ćete odsutni duhom, a vaš partner će to primjetiti i neće mu biti jasno vaše ponašanje.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2