LJUBAVNI HOROSKOP za10. Jun: Jedan znak će si dati NOVU PRILIKU za SREĆU, jer sadašanja veza NEMA BUDUĆNOSTI!-

LJUBAVNI HOROSKOP za10. Jun: Jedan znak će si dati NOVU PRILIKU za SREĆU, jer sadašanja veza NEMA BUDUĆNOSTI!-

8 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

U svakom ljubavnom odnosu da bi bio skladan, potreban je kompromis. Niste uvijek spremni na kompromis i rijetke su te situacije kada partnera stavite ispred sebe. Od partnera očekujete nešto što vi prvi nista spremni dati. Kada postavite iste kriterije u vezi, bolje ćete se slagati.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Opsjedaju vas duhovi prošlosti, a to vas sputava da se opustite i prepustite sadašnjoj vezi. Pored sebe imate pažljivog partnera, ali svatko ima svoj rok strpljenja. Ostavite prošlost tamo gdje joj je mjesto. Živite za danas, za sutra… za budućnost.

 

 

BLIZANCI ( 22.05 – 21. 06. )

Dan će biti vrlo pogodan za ljubav i ljubavne odnose. Pored sebe imate strpljivog partnera koji ne vrši pritisak na vas i koji vam svakodnevno pokazuje ljubav. Ono što vam je do danas predstavljalo nemir i problem, u toku dana će nestati.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Ponos i tvrdoglavost loše utiče na svaku vezu, pa tako i na vašu. Ljubav i osjećaji partnera su važniji od ponosa. Odbacite ponos i pokažite više volje za vezu i partnera. Ovakva situacija će učiniti samo da se nepovratno udaljite.

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Počeli ste previše idealizirati vašu bivšu ljubav, iako nekada niste imali takvo mišljenje. Za svaku vezu je potrebno dvoje, a vaša bivša ljubav se ne misli vraćati na staro. Okrenite se sadašnjosti. Ono što se naumili, neće se ostvariti.

 

 

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Vi kada nešto čvrsto odlučite, onda to i ostvarite. Bez obzira što vam ljubav nije uzvraćena, borite se i ne odustajete. To je prava odlika vašeg znaka zodijaka.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2