LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Jun: Ovnu će se ostvarit želja, a jedan znak će morati odlučiti o svojoj vezi!-

LJUBAVNI HOROSKOP za 11. Jun: Ovnu će se ostvarit želja, a jedan znak će morati odlučiti o svojoj vezi!-

9 lipnja, 2022 0 By Admin

OVAN ( 21.03.- 20.04.)

Skoro da se sa sigurnošću može reći da će vam dan ispred vas donijeti ostvarene jedne želje na koju dugo vremena čekate. Ali, djelomično to ovisi i o vama. Danas zaboravite na svoj ponos, jer upravo je on često prepreka ka ostvarenju ponekih želja i ciljeva.

 

 

BIK ( 21.04.- 21.05. )

Konačne odluke ne donosite lako. Za takve vrste odluka razmislite više puta prije nego donesete konačne odluke. Međutim, jedna osoba u vašem životu zaslužuje još jednu priliku i možda bi ovaj put trebali promijeniti konačnu odluku i dati šansu toj osobi. Možda se nećete pokajati.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

BLIZANCI (22.05 – 21.06.)

Ovo će biti jedan od onih dana kada nam nije do nikoga i ničega. Dan ćete htjeti provesti sami sa sobom i to je u redu. Pratit će vas osjećaj kao da na cijelome svijetu ne postoji osoba koja vas razumije.

 

 

RAK (22.06 – 22.07. )

Ljubavna situacija će u danu ispred vas biti stabilna i bez tenzija, ali vi svejedno nećete biti raspoloženi ni za ljubav ni za partnera. Možda da malo razmislite što zapravo želite…

 

 

LAV ( 23.07 – 22.08. )

Kaže jedna poslovica ” ne možeš mrziti sve ruže, samo zato što si se ubola na jedan trn”. To što ste vi bili prevareni i povrijeđeni, ne znači da više nikome ne trebate vjerovati i sumnjati u sve. Podigli ste zidove i ne date nikome prići. Opustite se i počnite vjerovati.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2