LJUBAV VIKENDOM: Lav će biti uznemiren pozivom osobe iz prošlosti, Djevica zabrinuta, a OVE zodijake će pratiti sreća zvijezda!-/

LJUBAV VIKENDOM: Lav će biti uznemiren pozivom osobe iz prošlosti, Djevica zabrinuta, a OVE zodijake će pratiti sreća zvijezda!-/

9 lipnja, 2022 0 By Admin

DJEVICA ( 23.08 – 22.09.)

Tijekom vikenda, točnije prvog dana vikenda imat ćete posve opravdane razloge za zabrinutost. Vaša voljena osoba izazvat će u vama ljutnju koju nećete uspjeti zadržati pod kontrolom, te ćete doći do verbalnog sukoba. No već drugog dana vikenda izgladit ćete napetu situaciju. Vaši odnosi neće biti trajno narušeni.

 

 

VAGA ( 23.09 – 22.10. )

Za vas će ovo biti zaista jedan lijep vikend u kojemu će vas sve negativnosti zaobilaziti. Nikakve probleme nećete imati, nesuglasice niti išta slično. Vladat će mirna atmosfera, a pogotovo u ljubavnom životu. Partner će vas sa nečime ugodno i lijepo iznenaditi i time vam pokazati koliko mjesto zauzimate u njegovom životu. Osjećat ćete se dobro i ništa vam neće moći pokvariti raspoloženje.

 

 

ŠKORPION (23.10 – 21.11)

Tijekom vikenda moglo bi se izdešavati svašta u vašem ljubavnom životu. Vaša voljena osoba će nekim svojim postupcima napraviti probleme koji će vas povrijediti. No već drugi dan vaša voljena osoba će shvatiti da je pogriješila i pretjerala, pa će vas obasipati pažnjom i nježnošću da se iskupi.

 

 

STRIJELAC (22.11. – 21.12.) 

Dane vikenda ste pod zaštitom zvijezda i moći ćete ostvariti sve ono što želite i sve ono do čega vam je stalo. Ljubav će vam biti u znaku najveće sreće. Iskoristite ove dane da pokažete voljenoj osobi koliko vam znači. Ništa manje nećete dobiti zauzvrat. Slobodni pripadnici znaka će imati priliku pomiriti se sa bivšom ljubavi…

 

 

JARAC (22.12. – 20.01.)

Ono što će obilježiti ovaj vikend su nažalost samo brige i problemi. Prvog dana vikenda problemi će vas zadesiti u poslovnom životu. Iz nepažnje napravit ćete grešku koja će vam stvoriti probleme, a možda čak dovesti u pitanje i vaše radno mjesto. Nakon toga problemi se nastavljaju u ljubavnom životu, jer će vas partner uspjeti povrijediti u toj mjeri da ćete se zapitati koliko ga uopće poznajete.

 

 

VODENJAK (21.01. – 19.02. )

Vikend će vam zasigurno donijeti mnogo lijepih trenutaka, a i onih trenutaka za pamćenje. Ono što je sigurno je da ćete biti sretni i da ćete dobiti sve ono što vam je potrebno za sreću. Voljena osoba će vas sa nečime uspjeti iznenaditi i time vam pokazati kolika je ljubav vaše voljene osobe prema vama. Sam taj postupak će pojačati vjeru u vaš odnos i u sretniju budućnost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RIBE ( 20.02. – 20.03. )

Dani vikenda za vas neće biti u znaku dobrog raspoloženja. Bit ćete mirni i šutljivi i neće vam biti do ničega. Bit će vam potrebna samoća i mir da se prepustite svojim mislima i odmoru. Partner će se truditi oko vas da sazna što vas muči i pružati vam pažnju, ali nećete biti raspoloženi ni za partnera.

Stranice: 1 2