U JUNU: Konačno prestaje ljubavna patnja OVIH znakova – jednima se vraća bivši, dok će OVAJ znak pronaći svoju SRODNU DUŠU!

U JUNU: Konačno prestaje ljubavna patnja OVIH znakova – jednima se vraća bivši, dok će OVAJ znak pronaći svoju SRODNU DUŠU!

29 svibnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Pomalo ste već tužni što već neko vrijeme niste bili u vezi. Još više ste tužni što vam nije uzvraćena ljubav osobe koja vam je u srcu. No ne očajavajte, doći će ljubav i vama, iako sada nije idealno vrijeme za ljubav kada je o vama riječ.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Imat ćete priliku započeti vezu sa jednom osobom. No prije nego se upustite u vezu, sagledajte situaciju malo bolje i šire da shvatite prave namjere te osobe prema vama. Ako vam je do prolazne avanture, onda nema problema, no ako želite ozbiljniju vezu, tada se ne zaletavajte.

 

BLIZANCI

Dobre vijesti imamo ako ste usamljeni, a jeste. Tokom mjeseca upoznat ćete osobu koja je također usamljena. Vrlo moguće je da će to biti vaša srodna duša, jer ćete već od prvih trenutaka osjetiti da je sve drugačije u odnosu na druge i prijašnje susrete.

 

 

RAK

Ako je vaša želja da se vratite u bivšu vezu i bivšem  partneru, to ćete moći ostvariti tokom mjeseca. Vaš bivši partner će uspjeti ostvariti kontakt sa vama i dati vam do znanja koliko se kaje za sve greške koje je napravio i što vas je povrijedio. Razmislite da li ste spremni preuzeti rizik veze sa osobom koja vam je tugu i razočaranje donijela.

 

 

LAV

Jedna osoba vam uporno šalje signale i pokušava vam dati do znanja da joj se sviđate i da sa vama želi nešto više. Na tu osobu gledate kao na prijatelja. Ta osoba i je vaš prijatelj, ali ta osoba ima iskrene namjere sa vama. Tokom mjeseca ćete moći ostvariti vezu sa osobom koja vam je sada prijatelj.

 

 

DJEVICA

Težite stabilnom odnosu i čvrstoj ljubavnoj vezi. Avanture vam nisu strane, a isto tako moći ćete ostvariti još jednu. No zapitajte se koliko vam je to potrebno, jer to nije ono što zapravo želite.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2