EGIPATSKI HOROSKOP za JUN donosi OVOM znaku PRAVO BOGATSTVO, a OVOM veliku LJUBAV i prestanak ljubavne patnje!

EGIPATSKI HOROSKOP za JUN donosi OVOM znaku PRAVO BOGATSTVO, a OVOM veliku LJUBAV i prestanak ljubavne patnje!

29 svibnja, 2022 0 By Admin

OVAN

Ovog mjeseca bit ćete na dobrom putu. Dobivate odgovarajuću pomoć i nemate problema s organiziranjem posla i dnevnih aktivnosti početkom mjeseca. Međutim, stvari koje brbljaju ispod površine imaju tendenciju izlaziti na površinu kad ih najmanje očekujete. A kako mjesec odmiče, mogli biste ispuniti nove rokove i biti gurnuti preko svog ruba.

Dajte svoje povjerenje u ruke onima koji vas u prošlosti nisu iznevjerili. Previše drugih prilika neće vam donijeti mnogo koristi. Pogotovo ako ste iznijeli svoje mišljenje i niste bili poštovani ili uzeti u obzir. Izrazite tko ste i ne smeta vam baviti se sitnicama i izazovima koji samo pokazuju vašu predanost određenom cilju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Mjesečni horoskop: Emocije će preplaviti vaš svijet prvih nekoliko tjedana u mjesecu, ali niste spremni odustati od kontrole, čak i ako ona ne služi vašem srcu. Pokušajte osloboditi grč i napraviti mjesta da izbacite stvari iz svog sustava. One zbog kojih se povremeno osjećate loše i koje vas preopterećuju. Ima dovoljno vremena da zadovoljite sve svoje potrebe. Mentalne, emocionalne i fizičke. Sve što vam uistinu treba je ravnoteža.

Krajem mjeseca veze bi trebale poprimiti novi oblik. Slobodne pripadnici znaka mogle bi se iznenada naći u ozbiljnoj vezi, dok su već uključeni otkrili nove dijelove sebe koje treba prepoznati. Čak i ako sumnjate, odlučite se ne ulaziti u paralelne veze, tajne dogovore ili bilo što što bi narušilo vaš emocionalni svijet. Pratite svoje srce, zadržavajući fokus.

 

 

BLIZANCI

Crno -bijeli snovi bili su češći u doba crno -bijele televizije. Promatrajte utjecaj okolnosti koje vas svakodnevno okružuju na vaš vlastiti svijet i vaše unutarnje blagostanje. Promjena vaše rutine neophodna je. Postaje jasno da bi vaš odnos s tehnologijom trebao pronaći novi oblik kako biste mogli živjeti svoj svakodnevni život u boljem dodiru s Prirodom.

Odaberite pravi bijeg za vikend, u pravom društvu. Provedite vrijeme s obitelji i odložite telefon, računalo i TV. Da biste se vratili svom najsretnijem Ja, najprije se morate prestati distancirati od funkcionalne i praktične stvarnosti koja vas može učiniti radosnima. Ne morate otupjeti. Umjesto toga, potrebne su vam hrabre promjene i čista zahvalnost za ono što već imate.

 

RAK

Mjesečni horoskop:  Iako će mnogi ljudi početkom mjeseca proći kroz razne emocionalne izazove, lakše ćete funkcionirati u problemima koji se mogu riješiti nego u svijetu iluzija koje često stvara okolina. Hrabrost bi vam mogla donijeti mir. Čak i kroz patnju i negativnost. Ali morate vjerovati u svrhu i ravnotežu skrivenu iza svakog pojedinog događaja u vašem životu.

Postoje stvari koje su veće od vas i ne ovise o vašim postupcima koliko god se trudili kontrolirati ih. Pustite i tražite ispunjenje na drugom mjestu. Jer imate potencijal doseći ono što osjećate duboko u svom srcu, a ograničeno je samo uvjerenjima koja nisu utemeljena u korijenu vašeg dječjeg duha.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

LAV

Stres se vratio na stol, ali lakše funkcionirate u kaotičnim mentalnim procesima nego u svijetu pospanih, zamornih emocija koje vas vežu za prošlost. Vaš um je potpuno funkcionalan, ali još uvijek postoje problemi koji čekaju na rješavanje pa se konačno možete osloboditi dubokih i uznemirujućih problema koji vas vežu. Poštivanje drugih također znači poštivanje njihovog polja osobne odgovornosti. Nemojte se uvlačiti niti preuzimati njihov teret kako biste pomogli kad pomoć nije ono što je najbolje za njihov rast.

Empatija ide dugim putem, ali empatija prema Sebi mora se uspostaviti u punom cvatu. Meditirajte, razmislite o svim emocijama koje vam se nađu i pokušajte ostati u što dubljoj vezi sa svojim unutarnjim svijetom kako biste mogli komunicirati o svojim potrebama u zdravoj priči, spremni prihvatiti sve blagoslove Univerzuma.

 

 

DJEVICA

Mjesečni horoskop: Znanje služi vašem boljem razumijevanju budućih događaja, a već ga imate u rukama, umu i srcu. Nemojte sumnjati u svoje vlastite sposobnosti kad si možete dopustiti vrijeme da na stol donesete nove lekcije dok ste spremni hrabro se nositi s njima dok nastanu.

Previše opreza udaljava vas od odnosa koji imaju moć izliječiti vaše srce. Morate ostati otvoreni za dobro i loše, kako biste mogli obraditi informacije i nastaviti učiti od njih. Nemojte zatvarati srce kad vam je potrebna dodatna podrška. Umjesto toga, promatrajte situaciju otvorenog srca, svjesni da svaka rana može postati ključ za nešto mnogo veće u budućnosti.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2