DNEVNI HOROSKOP za 29. Maj: – OVAJ znak će imati ČAROBAN DAN, a OVAJ će imati priliku za ljubav…

DNEVNI HOROSKOP za 29. Maj: – OVAJ znak će imati ČAROBAN DAN, a OVAJ će imati priliku za ljubav…

28 svibnja, 2022 0 By Admin 2

OVAN

Postali ste nestrpljivi i ne možete dočekati da započnete ono što ste danas planirali, a što će imati velik utjecaj na vašu budućnost. Pokušajte mirne glave izvesti ono što trebate, ne srljajte i napravite to kako treba. Radite to jednom za budućnost pa onda neka bude najbolje što možete.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Danas će vas preplaviti emocije jer ćete se sjetiti stvari iz prošlosti koja vas se jako dojmila. Bit će to izmješani osjećaji i ni sami nećete znati da li ste sretni ili tužni zbog toga. Zato pokušajte to što prije staviti u drugi plan i posvetiti se nečemu da ne mislite na prošle i završene stvari.

 

 

BLIZANCI

Dosta ste neodlučni i danas bi vas vaša neodlučnost mogla skupo koštati. Pokušajte sami sebe natjerati da donesete odluku, kakva god ona bila. Posljedice mogu biti dobre ili loše, zavisi kakve ste sreće. Međutim, bolje je donijeti i lošu odluku ponekad nego ne reagirati nikako.

 

 

RAK

Pokušajte danas dati priliku osobi za koju niste sigurni što zapravo osjećate za nju. Možda vas razvoj situacije ugodno iznenadi. Jedino što trebate je dati priliku toj osobi, tek tada ćete znati na čemu ste.

 

 

LAV

Za ljubav je potrebno dvoje, toga ste svjesni. Vi ste zaljubljeni u jednu osobu ali još uvijek ne znate što ta osoba osjeća prema vama. Jedini način je da date do znanja što vi osjećate i nadate se da su osjećaji obostrani. Nećete znati ako ne pokušate, nemate što izgubiti, možete samo puno dobiti.

 

 

DJEVICA

Jako miran dan je pred vama, u svakom pogledu. Na poslu ništa novo, pomalo vam je i dosadno ali bolje i tako, bez većih iznenađenja. Vaš ljubavni status je i dalje bez promjene i to vam trenutno paše. Danas je pravi dan da se opustite i odmorite.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2