3 horoskopska znaka koji će imati tešku sedmicu i loš horoskop od 11. do 17 aprila 2022

3 horoskopska znaka koji će imati tešku sedmicu i loš horoskop od 11. do 17 aprila 2022

10 travnja, 2022 0 By Admin

Tjedan od 11. do 17. aprila 2022. trebao bi biti prepun teških kozmičkih poslastica za probavu svih znakova zodijaka, mentalno, fizički i emocionalno.

Jedan tranzit koji utječe na naš tjedni horoskop uključuje veliku i dugo iščekivanu konjukciju Jupitera s Neptunom koja počinje 12. travnja. A također ćemo se zabaviti prisustvom punog Mjeseca u Vagi 16. travnja.

Naši stvaratelji problema ovog tjedna doći će u nebeskom obliku Mjesečevog kvadrata Plutona, Mjesečeve opozicije Urana i Mjesečeve opozicije Marsa.

Ovaj tjedan ovisit ćemo o svojoj unutarnjoj snazi ​​i odlučnosti da nas izvučemo kroz sve poteškoće koje nam se mogu pojaviti.

Ovaj težak tjedan probudit će u nama nekoliko dana neprijateljstva prema onima koje smatramo svojim ‘neprijateljima’, kao i osjećaj lažne nade i sumnje u sebe. Bit će trenutaka tijekom ovog tjedna kada ćemo se osjećati kao da se zavaravamo.

Jesmo li zagrizli više nego što smo mogli prožvakati?

Jesmo li prešli svoj cilj? Jesmo li izgubili osjećaj za diskriminaciju i sada oslobodili demone pakla? Dobro, možda i nije sve tako alegorično, ali će sigurno biti ego-spaljivač. To je sigurno.

Budući da tjedan započinjemo s Merkurom u Biku, možemo samo pretpostaviti da ćemo više nego voljeti reći najgoru stvar koju možete zamisliti u najneprikladnije vrijeme. Štoviše, branit ćemo se, čak i kada znamo da smo u krivu.

Ovaj tjedan apsolutno ubija svaki osjećaj za diskreciju i pretvara nas u brbljavce koji ne mogu šutjeti da bi spasili svoje živote. I to je samo Prvi dan.

3 horoskopska znaka koji će imati tešku sedmicu i loš horoskop od 11. do 17 aprila 2022:

1. Bik
(20. travnja – 20. svibnja)

Ako postoji jedna stvar s kojom se stvarno ne možete nositi, to je biti oko gomile odraslih beba koje zaglave u vlastitom samozadovoljnom mučeništvom i provode dan žaleći se kako im je život užasan. Ovoga ćete tjedna moći vidjeti na svom poslu, Bik, i bože, hoće li vam to ući pod kožu.

U vašem umu, svi dobivamo određeni omjer vremena za žalbe, ali ako se prekorači, graniči s time da smo previše ’emotivan’ za vaš ukus.

Ovaj tjedan bit će težak. Bit ćete preplavljeni tuđim svijetom boli jer vi ste osoba s kojom svi uvijek vole podijeliti svoju priču, zaglavit ćete i slušati.

Ono što će vas stvarno najviše mučiti ovog tjedna je to što ne možete postići ono što želite jer ste previše zauzeti slušanjem svačijih pritužbi i to vam počinje gubiti energiju, ostavljajući vas nesposobnim za akciju.

Ovo je vrsta tjedna u kojem ćete se osjećati iscrpljeno i suho, a do kraja tjedna postat ćete samo ljuska koja govori. (Nemojte to shvatiti doslovno, obožavatelji horora.)

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2