3 horoskopska znaka koji će imati tešku sedmicu i loš horoskop od 11. do 17 aprila 2022

3 horoskopska znaka koji će imati tešku sedmicu i loš horoskop od 11. do 17 aprila 2022

10 travnja, 2022 0 By Admin

2. Škorpion
(23. listopada – 21. studenog)

U početku se neće činiti da se puno događa, a to je zato što ste vi ovaj tjedan agresor, Škorpione.

Biti agresivan, međutim, za vas se ne prevodi kao ‘agresivan’; to je više kao preuzimanje kontrole nad svakom situacijom, za koju vjerujete da nije samo dobra nego i neophodna. I tako ćete iskoristiti tranzite u svoju korist.

U međuvremenu, bit će mnoštvo ljudi koji misle da ste arogantni i nepotrebni, a vaša verzija vodstva više liči na neprijateljsko preuzimanje vlasti onima koji su uključeni, koji će vam se zauzvrat zamjerati.

Dakle, ako je vaš cilj tjedna biti voljen i popularan, možete to baciti pravo u smeće jer doslovno ništa ne možete učiniti ovog tjedna što će se svidjeti bilo kome osim vama samima. Povuci to, ljutiko.

 

3. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Vaš težak tjedan trebao bi započeti prilično bez događaja na sve prave načine, do, naravno, hitova sredinom tjedna. A onda je to drama-drama-drama. Upravo ono što pokušavate izbjeći najviše u ovom životu.

Bilo kako bilo, kako se ovo odigrava u odnosu na obiteljske uznemirenja; kakvu ste godinama pokušavali izbjeći, ali se nikada niste uspjeli uhvatiti u koštac.

Posebno će vas razbjesniti Mjesečeva opozicija Uran jer će taj neugodan osjećaj ograničenosti zavladati vašim svijetom. Zbog čega ćete se osjećati kao da se ništa ovog tjedna ne može postići.

To je tjedan ispunjen početkom, zaustavljanjem, idi, zaustavljanjem, itd. Pokušat ćete, bit ćete osujećeni, pokušat ćete ponovo, i na kraju, samo ćete baciti ručnik, nadajući se boljem, pogodnije vrijeme tijekom sljedećeg tjedna.

Ono što je dobro je da znate kada prestati i moći ćete spriječiti prekomjerno trošenje energije na radnju koju ćete smatrati uzaludnom.

Stranice: 1 2