OVIM znacima stiže SEDMICA SREĆE i OSTVARENJA ŽELJA od 11. do 17. Aprila!

OVIM znacima stiže SEDMICA SREĆE i OSTVARENJA ŽELJA od 11. do 17. Aprila!

11 travnja, 2022 0 By Admin

Dakle, što nas čeka ovaj tjedan, u smislu tranzita? Pa, pošto ste pitali, počinjemo tjedan s Mjesecom u Lavu, napredujemo do velike Jupiterove konjunkcije Neptuna, Punog Mjeseca u Vagi, Venere u Ribama i prekrasnog Sunčevog Mjeseca u trigonu.

Ovo je tjedan velikih promjena i većina je vrlo pozitivna i moguća. Iako možemo vidjeti nekoliko prepreka na našem putu, za neke znakove Zodijaka te prepreke ih neće spriječiti.

Ovo je također tjedan u kojem ćemo vidjeti promjene u obliku novih ljudi koji će preuzeti stare pozicije; promjena straže, da tako kažemo. Nudit će se unapređenja na poslu, planirati godišnji odmori.

Zbog intenziteta koji dolazi zajedno s Jupiterovom konjunkcijom s Neptunom, počet ćemo ponovno vjerovati u sebe, a ako budemo imali ikakvih dvojbi oko toga tko smo ili za što smo sposobni, ovaj će tjedan izgladiti te sumnje, ostavljajući nas s nadom, snagom i tonama vjere u sebe.

Ovaj tjedan također donosi završnice i zatvaranja. U životu shvatimo da ništa ne traje vječno i to je na neki način sjajna stvar. Toliko se naviknemo vezati se i za dobro i za loše da se zaboravimo pustiti.

Počinjemo se povezivati ​​s onim za što se vežemo i tada gubimo vlastitu osobnost.

Ovaj tjedan donosi prepoznavanje potrebe za promjenom i usklađuje nas s idejom da ne samo da se možemo promijeniti, već da je promjena neizbježna i sada dobrodošla.

Evo tri horoskopska znaka s najboljim horoskopima za tjedan od 11. do 17. aprila 2022.

 

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Ono što ovaj tjedan čini tako posebnim za vas je to što ćete riskirati nešto za što nikada niste mislili da je moguće, a to će vam na kraju donijeti uspjeh. Uspjeh će potaknuti više ideja i uz pomoć i podršku voljenih i prijatelja, počet ćete ponovno vjerovati u sebe.

Koliko ste se puta u proteklih nekoliko mjeseci pretukli zbog nekog glupog poteza koji ste napravili?

Iako ne volite automatski priznati da ste ikada učinili nešto loše, to sigurno priznajete sebi, a tijekom ovog tjedna bit će vam čista savjest.

Hej, izgleda da ipak nisi tako loš, Blizanci. Osjećaj samopouzdanja omogućuje vam da jasno razmišljate i stvarate nevjerojatan rad. Razina vaše kreativnosti bit će visoka, a ako ste pametni, nastavit ćete tako. Iskoristite ovaj tjedan kao primjer koliko daleko možete ići ako se posvetite tome.

 

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2